Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség egy régebbi és...

Mi a különbség egy régebbi és egy újabb E60-as BMW között?

Figyelt kérdés

Melyiket éri meg jobban megvenni kb. 4-5 év múlva? Azzal tisztába vagyok, hogy az újabbakban a váltó máshogy néz ki, de azon kívül semmiről nem tudok, a neten sem találok semmi infót. Linkelek két autót. Mi lehet az oka, hogy a kettő között 1.5 - 2 millió differencia is van?

[link]

[link]

2013. szept. 10. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:
26%

Mi az, hogy régebbi és újabb?! Ilyen nincs.

Ezt a típust 2003tól 2010ig gyártották.

Nem tudom, mikor de volt facelift(ráncfelvarrás)t jelent, talán 2006-2007ben lehetett.Ez is befolyásolja az árakat de nem feltétlen ez határozza meg.

1000 oka lehet, hogy 1,5-2 millió a különbség. A legegyszerűbb az, hogy a tulajaik ennyire becsülték fel és ennyit kérnek érte.

Nézd végig az paramétereiket. évjárat, motor ccm, felszereltség, km óra állás... ezek határozzák meg a használt autó értékét

Off: végre egy értelmes autóvásárló aki nem manuális váltóval akar ilyen kategóriás autót venni.

2013. szept. 10. 20:26
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Automata váltó, mi? Minek a 200 lóerő, ha csak gázpedál és fék van? XBoxozni otthon kell... Egyébként a facelift mérvadó, hiszen az az újabb konstrukció. Az évjárat amúgy is nagy szerepet játszik, ráadásul itt újítás is van. A későbbi modellnek erősebb a motorja, de (szerintem) az előde sokkal-sokkal szebb.
2013. szept. 10. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Viszont most nézem, hogy a sötétkéket elírták. 525D-nek van címezve, viszont egy 530D motor van a leírásban. Tehát az évjáraton, faceliften kívül ez játszik széles pályán. De hogy ennek mi a háttere, azt nem tudom. Mindenesetre én keresnék helyette másikat.
2013. szept. 10. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az elsőhöz pedig: miért olyan nagy dolog ez? Legalábbis annak látszik az alapján,amit írtál :-) nekem személy szerint az automata váltó jobban bejön. Amúgy meg írtam, hogy a váltók különböznek benne, úgy figyeltem meg, hogy a 2007 körüliek kapták ezt a joystick-váltót. (ami megjegyzem nekem kifejezetten tetszik)

A másodikhoz: szerinted aki egy automata váltós autó vásárlását tervezi, az feltétlenül frissjogsismenőcsávó? Ha ennyire kíváncsi vagy rá, eleget vezettem manuál váltós autókat.

2013. szept. 10. 23:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy nagy dolog de egy ilyen kategóriás autónál azt lehet mondani, hogy alap az automata.

Vannak rácsing tunyingos bojrészörök akik ilyen autónál is manuálisat vesznek(mert a vezetési élmény a váltásról szól szerintük, csak még sose ültek automatában)Mert, hogy mekkora élvezet megnyomni egy pedált és pár cm-t húzni egy karon, húúú tényleg nagy élvezet.

Elárulom, hogy azonos típusú autók gyorsulásakor esélye sincs a manuálisnak bármelyik automatával szemben mert mire lenyomja a kuplungot addig az automata felváltott.

Automata és automata közt is van különbség. Van tiptronic , szekvenciális, fokozat mentes automata, félautomata...

Szóval nem a váltó kar formáját kell nézni mert azt facelift-kor megváltoztathatják(ahogy ez esetben is történt) hanem az adatok közt a "Sebességváltó fajtája" címszót kell keresni és ott kell megnézni a automata váltó pontos típusát.

Amúgy az autó sebesség váltójának a fajtája sok mindent elárul használt autó vásárlásakor.

Automatát általában igényes emberek vesznek akik nem gyorsulgatásra hanem normális közlekedésre használják a kocsijukat és ebből lehet következtetni, hogy jobban is oda figyelnek rá.( még egyszer mondom, hogy nem minden esetben)

2013. szept. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!