Mi a különbség egy régebbi és egy újabb E60-as BMW között?
Melyiket éri meg jobban megvenni kb. 4-5 év múlva? Azzal tisztába vagyok, hogy az újabbakban a váltó máshogy néz ki, de azon kívül semmiről nem tudok, a neten sem találok semmi infót. Linkelek két autót. Mi lehet az oka, hogy a kettő között 1.5 - 2 millió differencia is van?
Mi az, hogy régebbi és újabb?! Ilyen nincs.
Ezt a típust 2003tól 2010ig gyártották.
Nem tudom, mikor de volt facelift(ráncfelvarrás)t jelent, talán 2006-2007ben lehetett.Ez is befolyásolja az árakat de nem feltétlen ez határozza meg.
1000 oka lehet, hogy 1,5-2 millió a különbség. A legegyszerűbb az, hogy a tulajaik ennyire becsülték fel és ennyit kérnek érte.
Nézd végig az paramétereiket. évjárat, motor ccm, felszereltség, km óra állás... ezek határozzák meg a használt autó értékét
Off: végre egy értelmes autóvásárló aki nem manuális váltóval akar ilyen kategóriás autót venni.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az elsőhöz pedig: miért olyan nagy dolog ez? Legalábbis annak látszik az alapján,amit írtál :-) nekem személy szerint az automata váltó jobban bejön. Amúgy meg írtam, hogy a váltók különböznek benne, úgy figyeltem meg, hogy a 2007 körüliek kapták ezt a joystick-váltót. (ami megjegyzem nekem kifejezetten tetszik)
A másodikhoz: szerinted aki egy automata váltós autó vásárlását tervezi, az feltétlenül frissjogsismenőcsávó? Ha ennyire kíváncsi vagy rá, eleget vezettem manuál váltós autókat.
Nem arról van szó, hogy nagy dolog de egy ilyen kategóriás autónál azt lehet mondani, hogy alap az automata.
Vannak rácsing tunyingos bojrészörök akik ilyen autónál is manuálisat vesznek(mert a vezetési élmény a váltásról szól szerintük, csak még sose ültek automatában)Mert, hogy mekkora élvezet megnyomni egy pedált és pár cm-t húzni egy karon, húúú tényleg nagy élvezet.
Elárulom, hogy azonos típusú autók gyorsulásakor esélye sincs a manuálisnak bármelyik automatával szemben mert mire lenyomja a kuplungot addig az automata felváltott.
Automata és automata közt is van különbség. Van tiptronic , szekvenciális, fokozat mentes automata, félautomata...
Szóval nem a váltó kar formáját kell nézni mert azt facelift-kor megváltoztathatják(ahogy ez esetben is történt) hanem az adatok közt a "Sebességváltó fajtája" címszót kell keresni és ott kell megnézni a automata váltó pontos típusát.
Amúgy az autó sebesség váltójának a fajtája sok mindent elárul használt autó vásárlásakor.
Automatát általában igényes emberek vesznek akik nem gyorsulgatásra hanem normális közlekedésre használják a kocsijukat és ebből lehet következtetni, hogy jobban is oda figyelnek rá.( még egyszer mondom, hogy nem minden esetben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!