Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 5000 Watt-os lámpa?

5000 Watt-os lámpa?

Figyelt kérdés

(lehet rossz helye írom de nemtaláltam lámpa kategóriát :D)

[link] Azt szeretném kérdezni hogy ez tényleg 5ezer watt vagy csak a kínai ráirta azt annyi? És a POLICE márkáról kérdezném hogy jó fajta-e vagy kínai kategória nagyon? És egy 3000w körüli lámpa akksija mennyit bír ki? Köszönöm a válaszokat!

2013. szept. 7. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Előttem szólóval egyetértek. Megérhet ez a lámpa 3000-et. Persze ne arra számítsz mint ami a dobozra van írva.

Egyébként egy kis, 3W-os LED-ből is sokat ki lehet hozni egy szabályozható optikával. Legalább ennyit tud ez is.

De ha megveszed akkor egyszerűen megtudhatod. Multimétert árammérésre állítod, és sorba kötöd az aksival. Rögtön kiderül mennyi áramot vesz fel. A feszültség 18650-es aksival 3,7V. Ebből meg ki lehet számolni a teljesítményét.

2013. szept. 8. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget hogy 5000 wattos... 5000W a típusa, ennyi... rajtatok kívül sehol nem írtá hogy 5000 wattos a teljesítménye. ennyi sötét embert apám...
2013. szept. 9. 01:50
 13/13 anonim ***** válasza:
megértem a felháborodásodat. monitor helyett véletlenül a tükörre pillantottál, aztán egy sötét embert láttál
2013. szept. 9. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!