5000 Watt-os lámpa?
(lehet rossz helye írom de nemtaláltam lámpa kategóriát :D)
[link] Azt szeretném kérdezni hogy ez tényleg 5ezer watt vagy csak a kínai ráirta azt annyi? És a POLICE márkáról kérdezném hogy jó fajta-e vagy kínai kategória nagyon? És egy 3000w körüli lámpa akksija mennyit bír ki? Köszönöm a válaszokat!
Minden paramétere kamu.
Az 5000 W is nevetséges, a fényerő még inkább (18 000 lm).
Az ára is. Ez a lámpa ennyiért egy tessák-lássék cseppálló, nagyjából ütésálló cucc, körülbelül 2 W teljesítménnyel, 100-150 lm körüli fényerővel (és most nagyon jóindulatú voltam)
Csak hogy legyen egy kis viszonyítási alap, itt egy kicsit komolyabb kerékpárlámpa. Csak 2000 lm, a teljesítményfelvétele kb 24 W (üzemidőből és akku kapacitásból számoltam ki), és kicsit többe kerül:
Csak egy 1000 lm-es LED(10W) 1300ft kb. A legolcsóbb helyen(és szerintem az is kamionról leesett ennyiért)
Egy normális, de nem nagy fényerejű ütés és vízálló lámpa 10 felett van. Tehát ez tuti kamu.
Lehet annyi, de akkor az biztos nem teljesítmény LED-es.
2000lm-nél kétlem hogy több lenne a fényereje, még 1000-nek is baromi erős fénye van, lencse nélkül is. Zseblámpák meg többnyire lencsések. Mondjuk egy 60°-os lencsével is lehet már vakítani rendesen. És létezik 5°-os lencse is, bár az már nem tudom mire jó. 15°-ost használnak a vadászok, az nagyon messzire elvilágít pontszerűen(na meg az már 1000lm-el felér egy lézeres szemműtéttel :))
Viszonyításként: a villanytűzhely 2000 wattos. (5 kW-s lámpán megégne a csirke:)
A járdába épített kültéri lámpák 500-1000-1500 wattosak, ez olyan ami nagyon durván süt, belenézni a szem elé tett kézzel is őrültség.
A 3800 mAh két gyengébb ceruza-akkumlátor energiája. Ez 3x1.5 = 4.5V feszültséggel számolva 17.1 Wh. Egész pontosan 12 másodpercig tudna üzemeltetni egy 5kW-os lámpát...
Felejtsd már el a wattokat. Mind kamu, ami ilyen 1000-1500 W teljesítményt ír.
Egy átlag LED-es kézilámpa 1-2W teljesítménytől néhányszor 10W teljesítményű.
Csak hogy legyen egy kis viszonyítási alapod a kilowattokhoz: A Szabadság-híd díszkivilágítására használt 584 db ledes lámpatest összteljesítménye 12 kW.
Köszönök minden választ egy utolsó kérdés: Ezt megéri megvenni? És mit tud? Meddig birja az akksi...?
Kínai vacak. Meg ne vedd!
Otthon van egy pár reflektor 1000 W-os égőkkel. Na azokra ránézni sem szabad, nem, hogy bele. Pár perc működés után meg tudsz az üvegen sütni néhány tojást.
akkor valaki ha lehet ajánljon nekem egy normálisat 5ezer ft-ig.
szomszédnak ilyen police felirtú van megnéztem neki: fokuszálható,erős,messzire világít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!