Volánbusz vs. Suzuki! Mivel járnál szívesebben munkába?
Attól függ, hogy a melóhely mennyi térítést ad buszra, illetve benzinre. Ha teszem azt állja a bérletet, de benzin után nem fizet (ha jól tudom, törvényileg szabályozva van, hogy 6ft/km, vagy valami hasonló érték), akkor marad a busz.
De szerencsére nem kell ilyenen gondolkodnom, mert a melóhely itt van 1,5km-re, simán csak átbiciklizek. :)
10:
Egyrészt nem városban közlekedésről beszélünk, mert a Volánbusz helyközi és távolsági járatokat indít, helyi közlekedése ennek a Volán társaságnak nincs egyik városban sem, szemben a vidéki Volán társaságok többségével.
Ugyanakkor mégis marhaság, amit 9 ír, mert ha a busz karambolozik, biztonsági öv hiányában, sok esetben állva utazva ugyanúgy veszélyes, mint egy Suzukival. Ráadásul nincs is olyan, hogy valaki csak Suzukit engedhet meg, mert mint írtam, vannak a használt autó piacon hasonló áron kicsivel biztonságosabb alternatívák.
11:
Minden a sebességtől függ, ütközhetsz 0-150 között bármennyivel, ha 130-al ütközöl, kb. mindegy miben ülsz, ha 70-el, akkor jobbak az esélyeid egy erősebb kasznijú autóban a túlélésre, mint egy gyengébb kasznijú autóban (egy nagyon erős kasznijú veteránautóban meg pont azért halsz meg, mert nem nyeli el az ütközés erejét, ez a másik véglet).
Mondjuk én pont városban megyek legkevesebbet, arra ott a gyaloglás, a kerékpár és a tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!