Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volánbusz vs. Suzuki! Mivel...

Volánbusz vs. Suzuki! Mivel járnál szívesebben munkába?

Figyelt kérdés
Sokan szidják a Suzuki Swiftet, mert az papírautó meg minden és csak a csóróknak van. Ha már csak azoknak van akk. kérdezem, hogy Te mivel mennél inkább munkába? Busszal vagy Suzukival azért, hogy még is autóval menj? Vennél Suzukit ha csak arra lenne pénzed vagy maradna ink. a busz?

2013. szept. 7. 21:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Így van. Városban ha oldalról neked mennek, akkor mindegy, hogy Suzuki, vagy volánbusz... Sőt, az is rohadtul mindegy, hogy 20 éves Corsa, vagy 20 éves Suzuki, esetleg 20 éves Yaris. Csak a legtöbb MAGYAR embernek nincs annyi intelligenciája, hogy fölfogja. Az elfogultság elvakít. Sokszor úgy érzem magam ezen az oldalon, mintha egy paraszt lennék a birkákkal egy legelőn...
2013. szept. 8. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy a melóhely mennyi térítést ad buszra, illetve benzinre. Ha teszem azt állja a bérletet, de benzin után nem fizet (ha jól tudom, törvényileg szabályozva van, hogy 6ft/km, vagy valami hasonló érték), akkor marad a busz.

De szerencsére nem kell ilyenen gondolkodnom, mert a melóhely itt van 1,5km-re, simán csak átbiciklizek. :)

2013. szept. 8. 12:25
 13/15 anonim ***** válasza:

10:

Egyrészt nem városban közlekedésről beszélünk, mert a Volánbusz helyközi és távolsági járatokat indít, helyi közlekedése ennek a Volán társaságnak nincs egyik városban sem, szemben a vidéki Volán társaságok többségével.

Ugyanakkor mégis marhaság, amit 9 ír, mert ha a busz karambolozik, biztonsági öv hiányában, sok esetben állva utazva ugyanúgy veszélyes, mint egy Suzukival. Ráadásul nincs is olyan, hogy valaki csak Suzukit engedhet meg, mert mint írtam, vannak a használt autó piacon hasonló áron kicsivel biztonságosabb alternatívák.

11:

Minden a sebességtől függ, ütközhetsz 0-150 között bármennyivel, ha 130-al ütközöl, kb. mindegy miben ülsz, ha 70-el, akkor jobbak az esélyeid egy erősebb kasznijú autóban a túlélésre, mint egy gyengébb kasznijú autóban (egy nagyon erős kasznijú veteránautóban meg pont azért halsz meg, mert nem nyeli el az ütközés erejét, ez a másik véglet).

Mondjuk én pont városban megyek legkevesebbet, arra ott a gyaloglás, a kerékpár és a tömegközlekedés.

2013. szept. 8. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazán korrekt autó a Suzuki, normális, hogy azzal járnék, mint busszal...
2013. szept. 8. 13:20
 15/15 A kérdező kommentje:
Am. én is azért járok inkább Suzukival, mert az alternatíva az, hogy bicajozom 10 km-t és aztán busz és ehhez nincs kedvem. Itt helyben meg annyira elhanyagolható a busz járatok mennyisége, hogy én úgy veszem, nincs is, mert nem tudok 1x se vele bemenni iskolába vagy hazajönni.
2013. szept. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!