Trabant vs. Suzuki?
Ha csak erre a 2-re lenne pénzed melyiket vennéd meg?
Egy trabit vagy egy 1.3-as Swiftet?
Na ne... ez most tényleg komoly kérdés? Ha csak a 2 közül lehet választani utcai használatra, akkor a Swift. Ki az a hülye akinek egy 600ccm-es benzintemető kéne?! De hogy miért a Swift?
-Legalább lehet kapni többféle kivitelben (3-4-5ajtós változat).
-JÓVAL kevesebbet fogyaszt a 2x erősebb motor ellenére is.
-Lényegesen jobb az alkatrész ellátottsága, a Trabihoz már szinte semmit nem lehet kapni. Max bontóba.
-1 fokkal azért még is csak kényelmesebb.
- nem kell sz*rakodni a kormányváltóval. :D
Ha tuningról van szó, akkor viszont a Trabit választanám. Több fantáziát látok benne és jobban is lehet kókányolni. ;)De akkor az max kiállításra menne, utcai használatra semmi képen sem!
Most nem azért, de a kérdés, hogy "ha csak erre lenne pénzed", érdekes. Egy Trabant-ot kb 50 ezer ft-ért beszerzel, míg a Suzuki 200 alatt nemigen van, csak lelakottak.
De, ha már választani kell, akkor az a fontos, hogy mire kell. Napi szinten járni vele, vagy csak futkosni néha a faluban/városban, ha úgy adódik.
Mert napi szinten való használásra a Trabant-ok közül már kevés alkalmas (a 4t természetesen még igen, de az szerintem nem igazi Trabi), szóval oda a Suzuki a nyerő.
Ha arra kell, hogy kéznél legyen, mondjuk heti 1-2 alkalommal, illetve szerelgetni is akarsz, kikapcsolódásként, akkor a Trabant a te kocsid.
A végére én még azt írnám, hogy én egy Lada-t választanék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!