Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez magyarország? Suzuki és...

Ez magyarország? Suzuki és Trabant ütközött, mert az egyik egy kátyút akart kikerülni és félrerántotta a kormányt.

Figyelt kérdés
Mintha a balkánon lennénk kb. Az már csak plusz, hogy a suzuki és a trabant kb. egyformán tört össze.

2012. szept. 19. 00:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Én ezen egyáltalán nem csodálkozok.
2012. szept. 19. 03:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha egy Opel, Audi, VW akart volna egy kátyú kikerülni, és úgy ütközött volna pl. egy másik Audival, az miben lett volna más, mint Suzuki és Trabant esetében?
2012. szept. 19. 07:07
 3/11 anonim válasza:
100%
Én sem értem a kérdést. Minden nap kerülgetik a kátyúkat az autósok - én is -, és mindennap ütköznek egymással, mi ebben a furcsa? Mit számít az autó márkája? Egy BMW ugyanúgy kikerüli a kátyúkat - max. az nem indexel közben:D
2012. szept. 19. 07:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A kátyúk számát tekintve Budapest a legbalkánibb város az országban.
2012. szept. 19. 07:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem aki nekirántja a kocsiját egy másiknak ,hogy egy kátyút kikerüljön az alkalmatlan a vezetésre és ez független attól ,hogy milyen kocsija van.
2012. szept. 19. 08:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Itt van róla video is. [link]
2012. szept. 19. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

megnéztem a videót

1. Szerintem nem kell meglepődni, hogy kátyú van egy ilyen jelentéktelen mellékúton, ez nálunk természetes, ez van sajnos

2. aki kikerülés céljából/közben a szembejövőnek ütközik, ne vezessen autót

3. a suzuki bal eleje jobban deformálódott, mint a trabant eleje, de ezzel nincs is gond, ezért van a gyűrődési zóna, az utastér ha megnézed egyben maradt ennél az ütközésnél. Ez persze nem azt jelenti hogy az Mk2-es swift biztonságos autó lenne, de nem rosszabb (vagy nem sokkal), mint a hasonló súlyú, és lemezvastagságú citroen ax, opel corsa stb. (ugyanabból az időből, mikor ezt a swift karosszériát fejlesztették)

Mindig jön valami hasonló kérdés, hogy úú az audi, merci vagy akármi eleje hogy összetört, akkor asz nem biztonságos, dehogynem az, az a dolga hogy összegyűrődjön, ha nem így lenne, nagy sebességű becsapodásnál leszakadnának a szerveid... nem az a cél, hogy eegyben lévő kivülről sértetlen testet tudjanak a koporsóba tenni...

2012. szept. 19. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem. Ha ilyen keskeny, rossz úton megyek, eleve nem hajtok gyorsan. Ha jön szembe valaki, és pl.sötétben hirtelen feltűnik egy kátyú, hát inkább azt választom, hogy a kátyúba esek bele, eszembe sem jut rángatni a kormányt. Egy futómű javítás még mindig olcsóbb, mint egy totálkárt helyrehozni.

Szerintem nem kellene háborogni, balkánozni. tanulj az esetből, és légy figyelmesebb, mint ők voltak.

2012. szept. 19. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Köszönjük, hogy ismét egy Suzukit provokáló kérdéssel állt már elő megint egy gyenge elméjű!

Először is, ez vezetői hiba volt! Semmi köze sincs hozzá, hogy kinek milyen márkájú volt a kocsija!

Másodszor, igen, egyformán tört össze a két kocsi. De, ha 0:26-nál megállítod a videót, tökéletesen látszik, hogy bár a Suzuki eleje szétment, de az utastérben nemsérült semmi!!! A kormánymű és még az ajtó is egyben van! :)

0:28-nál láthatod, hogy még a Trabi is elég tűrhető állapotban van. A kérdés csak az, hogy mennyivel haladt a 2 autó.

Harmadszor pedig még a sérüléseik is reálisnak mondhatóak. Légzsák nem volt, a biztonsági öv, pedig tette a dolgát. Életet mentett!!!

2012. szept. 19. 11:10
 10/11 atilis ***** válasza:
Az a baj, hogy Magyarországon olyan társadalmi demoralizálás folyik, amire szerintem egyik európai országban sincs példa. Nagyon nem jó itt élni, ilyen emberek között. Kimegyek a Suzukimmal, mert nekem is az van, persze, hogy nem akarok belemenni egy kátyúba sem, amit senki nem hajlandó megcsinálni, pedig fizetünk adót, meg a benzin is drága. Persze ezért még összetörni más kocsiját nem szabad. De valahol érthető.
2012. szept. 19. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!