Ez magyarország? Suzuki és Trabant ütközött, mert az egyik egy kátyút akart kikerülni és félrerántotta a kormányt.
megnéztem a videót
1. Szerintem nem kell meglepődni, hogy kátyú van egy ilyen jelentéktelen mellékúton, ez nálunk természetes, ez van sajnos
2. aki kikerülés céljából/közben a szembejövőnek ütközik, ne vezessen autót
3. a suzuki bal eleje jobban deformálódott, mint a trabant eleje, de ezzel nincs is gond, ezért van a gyűrődési zóna, az utastér ha megnézed egyben maradt ennél az ütközésnél. Ez persze nem azt jelenti hogy az Mk2-es swift biztonságos autó lenne, de nem rosszabb (vagy nem sokkal), mint a hasonló súlyú, és lemezvastagságú citroen ax, opel corsa stb. (ugyanabból az időből, mikor ezt a swift karosszériát fejlesztették)
Mindig jön valami hasonló kérdés, hogy úú az audi, merci vagy akármi eleje hogy összetört, akkor asz nem biztonságos, dehogynem az, az a dolga hogy összegyűrődjön, ha nem így lenne, nagy sebességű becsapodásnál leszakadnának a szerveid... nem az a cél, hogy eegyben lévő kivülről sértetlen testet tudjanak a koporsóba tenni...
Nem is értem. Ha ilyen keskeny, rossz úton megyek, eleve nem hajtok gyorsan. Ha jön szembe valaki, és pl.sötétben hirtelen feltűnik egy kátyú, hát inkább azt választom, hogy a kátyúba esek bele, eszembe sem jut rángatni a kormányt. Egy futómű javítás még mindig olcsóbb, mint egy totálkárt helyrehozni.
Szerintem nem kellene háborogni, balkánozni. tanulj az esetből, és légy figyelmesebb, mint ők voltak.
Köszönjük, hogy ismét egy Suzukit provokáló kérdéssel állt már elő megint egy gyenge elméjű!
Először is, ez vezetői hiba volt! Semmi köze sincs hozzá, hogy kinek milyen márkájú volt a kocsija!
Másodszor, igen, egyformán tört össze a két kocsi. De, ha 0:26-nál megállítod a videót, tökéletesen látszik, hogy bár a Suzuki eleje szétment, de az utastérben nemsérült semmi!!! A kormánymű és még az ajtó is egyben van! :)
0:28-nál láthatod, hogy még a Trabi is elég tűrhető állapotban van. A kérdés csak az, hogy mennyivel haladt a 2 autó.
Harmadszor pedig még a sérüléseik is reálisnak mondhatóak. Légzsák nem volt, a biztonsági öv, pedig tette a dolgát. Életet mentett!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!