Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy buszsofőr hogy lehet...

Egy buszsofőr hogy lehet olyan hülye, hogy minden baromság miatt elrántja a kormányt? Inkább elkormányoz, beborul az árokba, ezzel megölve két embert. Normális az ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez szerintem elég durva. Átjön egy autó a szembesávba, erre képes annyira elrántani a kormányt, hogy felborulnak.. De ez már nem az első eset. Sokszor láttam-hallottam ilyet. Nagy buszok gyenge tragacs autók miatt rángatják a kormányt, nemhogy inkább belemennének, akkor senki sem halna meg... Kormány rángatás miatt viszont már csomóan meghaltak, meg most is.

Speciel én nyamvadt 3 éves jogsival nem rángatom a kormányt, volt már, hogy inkább belementem, mert tudtam, hogy sokkal súlyosabb lenne rám és utasomra nézve, ha rángatnám a kormányt.

Tapasztalt buszsofőr hogy csinálhat ilyen szarvashibát? Nagyon feltudom húzni magam az ilyeneken.

2013. szept. 7. 18:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Annyiba igazad van, hogy ha én vezettem volna a kézisek buszát, én azt csináltam volna, hogy:

- Lehúzóodk, amennyire lehet;

- Megtartom erősen a kormányt

Aztán lesz, ami lesz!

Ha sajnos ilyen szituációba kerül az ember, akkor mérlegelnie kell, hogy hogyan okozhat kisebb kárt.

Nem borítok be 45-50 embert az árokba, csak azért, hogy ne menjek neki egy 5 személyes autónak! Lehet, hogy gonosz amit írok, de inkább annak az 5 embernek legyen baja, mint 50-nek!

Szerintem egy busz simán lelökne egy szembe jövő kocsit az útról, és neki nem lenne nagy baja!

2013. dec. 7. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!