Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy buszsofőr hogy lehet...

Egy buszsofőr hogy lehet olyan hülye, hogy minden baromság miatt elrántja a kormányt? Inkább elkormányoz, beborul az árokba, ezzel megölve két embert. Normális az ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Azért ez szerintem elég durva. Átjön egy autó a szembesávba, erre képes annyira elrántani a kormányt, hogy felborulnak.. De ez már nem az első eset. Sokszor láttam-hallottam ilyet. Nagy buszok gyenge tragacs autók miatt rángatják a kormányt, nemhogy inkább belemennének, akkor senki sem halna meg... Kormány rángatás miatt viszont már csomóan meghaltak, meg most is.

Speciel én nyamvadt 3 éves jogsival nem rángatom a kormányt, volt már, hogy inkább belementem, mert tudtam, hogy sokkal súlyosabb lenne rám és utasomra nézve, ha rángatnám a kormányt.

Tapasztalt buszsofőr hogy csinálhat ilyen szarvashibát? Nagyon feltudom húzni magam az ilyeneken.

2013. szept. 7. 18:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Az elsőn alacsonypadlós sajnos a busz. A másodikon pedig íme, a vétkesek haltak meg, a buszon senki.

De jól van, ahogy gondoljátok, ezek is vélemények, meg az enyém is. Nekem kizárólag a kormányrángatás a bajom, ennyi.

2013. szept. 7. 22:15
 22/31 Toborc ***** válasza:
100%

Csak anynit tudok mondani, hogy ha a másik autóban mondjuk ülnek 5en, de legyenek csak 3 an és a busz telibevágja akkor már csak a szgk-ban több a halott mint igy a buszon, de ebben az esetben a buszban is többet halnak meg...

És már irták korábban is, hogy nem tudod biztosan hogy ki miért megy át a másik sávba! Mert legtöbb esetben nem direkt... Jó biztos van öngyilkos hajlamú, mert piás, drogos vagy fiatal tapasztalatlan "sofőr" frissjogsival...

de legtöbbször szertintem nem ez van. hanem hogy pl fáradt és elalszik ( ez sem jó mentség azért) vagy valamit látott az ut szélén és átment stb...

igaz nekem még csak 2 éve van B-m, és hála istennek nem kerültem ilyen helyzetbe (csak már dynomenbe).

Végszónka csak anynit hogy mindannyian fölöslegesen válaszoltunk a kérdésedre, mert egy meggyőzhetetlen okostojás vagy

remélem nem találkozok veled te kormány nem rángatós

2013. szept. 7. 22:22
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Drága bogaram, te azt honnan tudod, hogy aki jön veled szembe, az egy öngyilkosjelölt, vagy egy idióta barom ki ha én nem, vagy váratlanul rosszul lett, vagy meghibásodott a gépe? Mindegyiknek nekimennél szó nélkül?

Azt tudod, hogy sok halálos áldozat a harmadlagos sérülések miatt van? Ez a belső szervek összecsapódása, frontális ütközésnél gyakori.

2013. szept. 7. 23:14
 24/31 A kérdező kommentje:

Kedves 23-as!

Nem, nem mennék neki mindenkinek szó nélkül. Természetesen nem kifejezetten úgy vezetnék egy buszt, hogy belemegyek abba aki hibázik.

Viszont be sem borítanám az emberekkel teli buszt az árokba.

De természetesen megértelek titeket is, csak legyetek szívesek megválogatni a szavaitokat, én sem szidalmaztam egyikőtöket sem, kérlek szépen ti se tegyétek. Tudomásul vettem a ti véleményeiteket is, egy szóval se mondtam, hogy mindenki értsen egyet velem.

2013. szept. 8. 00:22
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 3 éves B-m van. De az, hogy megmondjam egy tapasztalt buszvezetőnek, hogy mit csináljon még eszembe se jutott. Kis senkik vagyunk még az utakon, kevés tapasztalattal. Hidd el, ha frontálisan 2 70km/h-val érkező busz és szgk találkozik, ott az a lehjobb módszer, ha satuzol és utolsó pillanatban elrántod a kormányt. Ha nekiment volna a busz, akkor ugyanúgy az árokban köt ki. Nem GTA.
2013. szept. 8. 06:22
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kár, hogy a buszvezetőnek nem volt ennyi ideje gondolkodni. Másrészt az ő képzésében benne vannak hogyan kell bizonyos helyzetekben reagálni. Szerinte szerencsés, hogy nem pánikolt be és cselekedett. Felesleges erről beszélni szerintem, mert mindenképp tragédia. Mivel a kérdező egyértelműen hajlik abba az irányba, hogy a hibázó sofőrnek kellett volna meghalni, ezért mindegy milyen válaszokat kap. Az autóban bárki lehetett volna, akár ismerhetted volna. Akkor is ez lenne a véleményed? Ha többen ülnek az autóban, akkor mindenki hibája az, ami történt? Esetleg ha van egy 2 éves gyerek az autóban az ugyanúgy meghalhat, mert más hibázott?

Ez sajnos egy olyan helyzet, ami gyorsan történik meg és váratlanul. Ha velünk történne ilyen akkor is lenne olyan dolog, amit jobban is lehetett volna csinálni. Ez sajnos akkor és ott dől el, ki mit cselekszik.

Téma lezárva, remélem mindenkinek tetszett :)

2013. szept. 8. 10:18
 27/31 anonim válasza:
100%
Aki olyan kopasz, hogy urvezetői jogosítvánnyal okoskodik, az inkább hallgasson. Ha lenne rutinja, nem csak ünnepekkor vezetne,akkor tudná,hogy mit jelent egy tömegbaleset megelőzése.
2013. szept. 8. 11:15
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Te gyökér majom! Remélem nem találkozunk az utakon...
2013. szept. 8. 15:08
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy ember lehet olyan hülye, hogy azt a profi buszsofőrt hibáztassa, aki a másodperc törtrésze alatt igyekezett egy tömegszerencsétlenséget megelőzni? (Ez nem akcion movie, itt nagyon súlyos baleset lett volna még több halottal, ha az embernek van fogalma a realitásokról...)
2013. szept. 10. 14:14
 30/31 anonim ***** válasza:

Csak egy cikk azoknak, akik az autóvezető halálát kívánták volna habzó szájjal. Egy balesetben érintett ember így "ítélkezett" a sofőr fölött:

[link]

2013. okt. 11. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!