Megbüntetnek-e?
Figyelt kérdés
könyves kálmán / kőbányai út keresztezősdésében (mekinél) a térfigyelő kamera láthatta e hogy átmegyek a sárgán?? és ha igen akkor jön e az 50ezres csekk? könyves kálmánról jöttem és a kamera velem szemben volt a lámpának háttal... és elvileg mögöttem nem volt térfigyelő...2013. szept. 7. 18:24
1/3 anonim válasza:
Nincs miért aggódnod, rengetegszer járok arra, csomószor mentem már ott át a piroson is, na nem fullon, csak belecsúsztam, ennyi. Ezek a térfigyelők ezeket nem nézik, ebben nyugodt lehetsz, arrébb, a belvárosban van pár térfigyelő, ami felveszi a kötelező haladási irány megszegését és az alapján küldenek 50 ezres csekket. De piros lámpás kamera nincs jelenleg Budapesten, csak néhány vidéki nagyvárosban.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :) azt már tapasztaltam baross utca cégessel jobb kanyar 50ezerért... aztkívánom nekik mindet a gyógyszertárban költsék el...
2013. szept. 7. 19:43
3/3 anonim válasza:
Nem, mivel ha féktávon belül kapsz sárgát akk. még átmehetsz->KRESZ alap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!