Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezek közül melyik lenne jó...

Ezek közül melyik lenne jó választás?

Figyelt kérdés

kb 4-5 nagyon max 600 ezer pénzem lenne magára az autóra, kinéztem pár típust de igazából nem tudom eldönteni melyik lenne jobb.

A szempontjaim a megbízhatóság és viszonylag kényelmes legyen.

100km/h alatt jó lenne ha mérsékelt vagy kicsi szélzaj lenne, hogy se a zajtól se a zenétől ne süketüljek meg.

Az se bánnám ha bírná a szélsőséges időjárást mert szegénynek garázst nem tudok eszközölni, max letakarni tudom.

Az alábbi típusokon gondolkozok:

Suzuki swift 1.3 (8v vagy 16v)

Honda civic 1.4i (6. generáció)

Vokswagen Golf III 1.4

Vokswagen Polo III 1.4 (6n2 vagy 6n)

Mitsubishi colt 1.3

Ezeket néztem ki, természetesen csak benzines.Ha tudtok még ebben az árkategóriában olyat ami megfelelhet nekem ne habozzatok vagy ezek közül mondjátok meg melyik(vagy melyek) az(ok) ami(k) jó(k) lehet(nek).

2013. szept. 7. 12:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Honda Civic
2013. szept. 7. 13:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem 1.3-as Coltom van(IV generációs, bár már 97-ben készült). Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Bár hajlamos rohadni, az enyémnek csak a teteje rohadt, meg meg lett csinálva. Sokkal halkabb még 120-140-nél sincs nagyon szélzaj, apám Fiat Albeája sokkal hangosabb. Alkatrész olcsó hozzá, de nem is nagyon kell hozzá nyúlni. Városban szomjas egy dög, kívül alig eszik. Bár pontos adatokat nem tudok mondani, mert mindig kevésért tankolok bele :)

A másik a Civic lenne, csak ahhoz kicsit drágább a cucc.

A Swifthez a legolcsóbb a cucc, csak az meg nagyon fapados.

2013. szept. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!