Melyik autó lenne a legjobb választás?
Szerintem ennyi pénzért annyira jó állapotút nem találsz ezekből, vásárlás után alaphangon 100-150 ezret még rá kell költeni. Ha van rá még pluszban ennyi, akkor vállalható. Én előnyben részesíteném az Astrát és a Fábiát.
Ha tényleg kizárólag az ár-érték arányt nézzük, akkor a Swiftnél nincsen jobb választás, de feltételezem, hogy nem hiába hagytad ki a felsorolásból.
Pontosítsd, hogy van-e még felesleges pénzed, kell-e klíma (nyilván kell, de létfontosságú-e) stb.
G astrát nem nagyon lehet találni ennyiért inkább 700.000 ft kőrül mozognak belőle a jó állapotúak.Meg fognak kövezni ismét érte de ha nem gyűlölöd a suzukit akkor továbbra is csak a suzuki swiftet tudom javasolni kis költségvetésű alacsony fogyasztású autónak.És már az 1.3 16(szelepes) 84 lóerős motorral szerelt változatok elég szépen bírnak a velni ha kell.Ennyiért egy 2002-2003 évjáratút kapsz már belőle.van 3-5 ajtós és szedán kivitel belőle.
itt vannak a fogyasztási adatai
itt egy pár swift
Régen én is jártam swiftel sőt csak az 1.0 nem pedig ezzel az 1.3 84 lóerőssel és egyáltalán nem olyan szörnyű autók mint ahogy azt állítják.Kis költségvetésű autónak tökéletes!
A klímára reagálnék, mert említette az előző válaszoló.
Ilyen érték kategóriában igyekeznék kihagyni, mert ilyen árnak megfelelően idős autóban vagy már nem működik tökéletesen, vagy ha még működik úgy ahogy, akkor is döglődik, a javítása meg simán lehet 50-100e is. Viszont ami eleve klíma nélküli, abból talán fiatalabbat és jobb állapotút lehet venni. Bár nem tudom, hogy mekkora erre az esély, mert a legtöbb autóban van, 2000 után. Ezekből már ennyiért simán lehet 2000-es évjárat utáni darabokat találni, nem is érdemes ennél öregebbet. Arra figyelnék, hogy magyarországi első üzembe állítású legyen, mert rengeteg szakadék állapotút hoztak be külföldről ezekből, a magyarok között meg még azért van esély olyat találni amiben nem tekerték az órát. A 6-6.5 liter fogyasztás átlag lenne? Dízelessel tartható.
Remélem kérdező nem hallgatsz ezekre a sz@nalmas szutyuki fánokra. Ennyiért már autót is lehet venni. Egyértelmű, hogy a Volkswagen Polo a legjobb választás utána a Skoda Fabia.
Elég rájuk nézni, normális autó kinézetük van nem egy kartonpapír. De te tudod, hogy kire hallgatsz. 4 év múlva a mutyukid 100 000-t se fog érni és kutyának nem fog kelleni.
Na de a suzukisok vannak túlerőben hiába is próbálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!