Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó lenne a legjobb...

Melyik autó lenne a legjobb választás?

Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok de nehezen tudok dönteni. 450 és 550 ezer ft közt nézegettem sajna ennyi a keret de ebben nincs benne az átíratás. G astra skoda fábi renault thália deawoo kalos és volkswagen polo classikot nézegettem. sok véleményt elolvastam mindegyik márkáról. Első autó lenne 23 éves vagyok kis költségű autót keresek amit olcsón fent lehet tartani és jó lenne ha 6-6,5-nél nem enne többet.
2013. aug. 30. 20:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
De, ezzel nem védted meg a Suzuki-t, mert az is megfordulhat kereskedésbe.
2013. szept. 1. 00:05
 22/29 anonim ***** válasza:
Meg a Buzuki úgy pattog a "Made in Hungary" utakon a fos rugózásának köszönhetően mint a szar.
2013. szept. 1. 00:10
 23/29 anonim ***** válasza:

00:10

Hiába mondod nekik. Mutyukijuk van így az az isten.

Nem ültek még igazi autóban. Azt hiszik, hogy az autó csak annyiból áll, hogy a "motorja kinyírhatatlan".

Az 1es stift még 5 személlyel is élet veszélyes 100 felett. 130nál ki költői túlzással azért nem repül fel mert nincs két szárnya. Keveset eszik?!... 800 kg az egész... semmit út tartása sincs a kátyúk dobálják kanyarban dülöngél a kaszni, autó pálya közelébe nem való.

Csodálkoznak a suzukisok, hogy a többi autós lenézi őket... na ezért mert ilyen szánalmasok.

Direkt írja a kérdező, hogy nem akar suzukit DE azért is azt tukmálják rá. Kár a betűért.

2013. szept. 1. 10:54
 24/29 anonim ***** válasza:

Most mindjárt íni fogja Macilaci08:

Méghogy nem ültem más autóba?6 hónapos a zsír új Accordom aminek semmi baja sincs:P:P

2013. szept. 1. 11:28
 25/29 anonim ***** válasza:

10:54

Végre egyet ért velem valaki.

Meg gondolom a Buzukinak a pattogás az úton úgy szétbssza a futóművét.

2013. szept. 1. 11:31
 26/29 anonim ***** válasza:
60%

"De, ezzel nem védted meg a Suzuki-t, mert az is megfordulhat kereskedésbe."

Elbeszélünk egymás mellett. Megfordulhat a kereskedésben, de ha van szervizkönyve, akkor kisebb valószínűséggel tekerik az óráját. Lehet szervizkönyves Suzukit venni annyiért, mint azonos évjáratú, felszereltségű autót szervizkönyv nélkül.

"Meg a Buzuki úgy pattog a "Made in Hungary" utakon a fos rugózásának köszönhetően mint a szar."

Szerintem annyira nem pattog, de most ez nem is volt szempont.

"Hiába mondod nekik. Mutyukijuk van így az az isten. "

Nincs Suzukim, de költséghatékonyság szempontjából valóban isten. Hogy mindenki örüljön, kedves Kérdező, vegyél egy W210-es Mercit ennyiből, klímával. Kényelmes, batár, biztonságos, csajoknak jó lesz. Csak vállalj másodállást, mert pár hónap, és egy lelakott hulladék lesz, milliónyi hibával, de a csillag rajta lesz, ez a fő, és a nevében igazi autó lesz.

"Direkt írja a kérdező, hogy nem akar suzukit DE azért is azt tukmálják rá. Kár a betűért."

Beakadt a lemez? Nem tukmálja már senki, egyszerűen reagálok arra a költségoldalról megközelítve (mivel a Kérdező ezt emelte ki a kérdésében), hogy szerinted szar.

Amúgy ne haragudj, de te tulajdonképpen milyen autó volánja mögött osztod az isteni tudást?

2013. szept. 1. 19:24
 27/29 anonim ***** válasza:
Audi A4 1.9 TDi
2013. szept. 1. 20:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Akkor Kérdezp, egy A4-et kell venned, mert az már autó. Maximum nem jársz vele.
2013. szept. 1. 22:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Te kérdezted milyen autóval járok.És Polo-t írtam.
2013. szept. 1. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!