Lehet ilyen autot kapni?
Valószinü Suzuki Ignis vagy SX4 -et szeretnék vásárolni,viszont a sebesség váltojuk még a régi manuálisak,
( SX4 ek ben már lehet azért találkozni fél automatával)
Szoval az lenne a kérdés hogy tudnák e én ugy a 2 Suzuki közül vásárolni ugy egy autot hogy manuális helyett automata sebbváltot tudnék e bele rakatni ?
Egyszerübben az Ignis be vagy az Sx4 be lehet külön ugy kérni hogy automata legyen benne?
ez mitől fél automata? ez egy hagyományos hidromechanikus váltó, még csak nem is steptronic, ennél "klasszikusabb" automata nincs
Még van négy éved az elemi iskolában, aztán még pár amíg jogsid lesz! Hová ez a kapkodás?
:D
Nem tudom miröl,beszélsz, de amugy 2 szakmám van és 3 éve van meg a jogositványom. Egyébként meg 22 éves vagyok.
Nem vagyok szakértö,de azért még nem kéne lehurrogni.
Minden ember máshoz ért.
Jó indulatbol,nem pontozlak le,és bizom benne hogy ezt a választ nem az én kérdésemhez akartad írni! És ez nem fenyegetésböl de hogy indokolatlanul ilyeneket irogatsz továbbra is,akkor lehet hogy én leszek az elsö,aki lepontoz.
Köszönöm a megértésedet,és a többieknek a válaszukat!
Figyelj, ne sertodj meg, de szerintem a helyesirasod miatt irta azt, amit irt az elozo.
Azt figyeltem meg, hogy itt a GYIKon nagyon rosszul viselik az emberek a hanyag/trehany helyesirast. (en is mondjuk....)
Ha bemesz a kereskedesbe, akkor kerheted ezeket az autokat automata valtos verzioban, illetve online keresokben (ha hasznaltat szeretnel) akkor tudsz ugy keresni, hogy csak automata talalatokat jelenitsen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!