Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 900K-ért árulnak egy autót...

900K-ért árulnak egy autót fél éve,700Ks ajánlat nem sértő ilyenkor igaz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 2. 19:41
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem sértő, de tuti nem fogod megkapni ennyiért. Maximum 10%-ot szokás engedni az árból, ezt többnyire bele is kalkulálja mindenki az induló árba.
2013. szept. 2. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Üzletben sértődésnek helye nincs....
2013. szept. 2. 19:48
 3/9 Dörmögő ***** válasza:
100%
Valahol el kell kezdeni az alkut.☺
2013. szept. 2. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán mondhatsz ennyit elsőre, de nem látatlanba telefonon, azt gyűlöli mindenki...
2013. szept. 2. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Olyan szinten pang az autopiac (is) ,hogy ha igazan el akarja adni,akkor oda fogja adni . Szerintem nem pofatlansag,en siman beprobalkoznek
2013. szept. 2. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
csomó autó van akár 1 éve is beragadva a hahura. ha komoly vevő vagy és ezt látja elég sokat lehet engedni, csak vigyed.
2013. szept. 2. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sértő!Ha kell a pénz neki akkor odaadja , ha nem ,és ráér még egy félévet várni akkor nem...Vagy megállapodhattok félúton 800nál. De lehet odaadja ha meglobogtatod a pénzt, csak vigye már el végre valaki.
2013. szept. 2. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, aztán meglátod...

Én tavaly ilyenkor egy 1.499.000.ért kínált autóra mondtam, hogy 1.400.000-ért megvenném. Hozzáteszem, hogy az autó sem volt makulátlan, a hirdetésben írt felszereltség sem stimmelt, pár dolog hiányzott az autóból, amiket felsoroltak extraként.

Hát az eladó ezen úgy fölháborodott, hogy még neki állt feljebb. Jól ott is hagytam. Utólag nem bántam meg, mert nem sokkal utána találtam sokkal jobb autót hasonló áron.

2013. szept. 3. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Pofátlanul kell alkudni, ha pofás árat akarsz!:D

Persze nézz meg mindent, és jegyezd meg, hogy ez is karcos, stb., sokat segít a dologban, hogyha észreveszed a hibákat. Persze valószínűleg nem hülye aki árulja, szerintem 800-ért se bizti, hogy odaadják... (A 'profibbak' úgy is meghatároznak magukban egy árat, ami alá nem mennek, tapogatózni kell, aztán rábólint...)

2013. szept. 3. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!