Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek 3 hengeres autót?

Vennétek 3 hengeres autót?

Figyelt kérdés
A BMW és a Ford is nyomatja nagyon, hogy most ez a jövő. De egyszerűen nem tudják úgy kiegyensúlyozni, hogy nem remegjen. A hangjáról meg ne is beszéljünk.
2013. szept. 3. 13:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
Nincs ilyen, hogy "remeg" egy motor, illetve van, mivel MINDEN motor remeg, csak minél több hengeres, annál kevésbé, az átlagos 4 hengeresek is remegnek, azért érzed ha jár a motor, ha beülsz egy mostani V12-es 760i-be nem is érzed, hogy jár-e a motor, se hangot nem hallasz, se "remegést" nem érzel, de a lexus V6-osai is különlegesen finoman járnak már elég régóta, volt is az egyik régi totalcar adásban.
2013. szept. 3. 16:33
 12/14 anonim ***** válasza:
43%
a 10-es válaszoló látott már 601-es trabantot egyáltalán???az mikor volt neked 3 hengeres????!!!!????!ez nem telefon szóval ne szólj bele ha nem értesz hozzá............vagy akkor menjél át az egyéb kérdések topic-ba azt ott adjál ilyen értelmes válaszokat,hasonlóan értelmes kérdésekre........a kérdésre válaszolva meg csak annyit hogy a fiat-nak meg van 2 hengeres motorja....azt akkor mi van?!?!semmi....veszik mint bármi mást........a közönség a legszigorúbb zsűri,de úgy néz ki kell az embereknek....
2013. szept. 3. 20:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Bár nem a 10-es válaszoló vagyok, de a hülyéket én sem szeretem.

[link]

2013. szept. 4. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Wartburg-ban nem volt két egyforma ütem, ahogy Trabiban sem. :) Vicces hangjuk volt. :)

Egyébként nyilván nem lehet ugyan azt a hangot várni egy 3 és egy 6 hengeres motortól. A BMW viszont nem gyárt vállalhatatlan motort, legalábbis eddig még nem tett ilyet, ezután is kétlem,hogy fog.

2013. szept. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!