A fiam most tolti be a 18 evet es szeretnem meglepni egy autoval ami max 20000 euroig megy! Nagyon szereti a gyorsasagot! Milyen auto legyen?
Ha 17 évesen az első autóm a mostani 3.0 V6 lett volna, nem egy Trabi, egy éven belül feldobtam volna a talpam. Pedig sosem voltam felelőtlen, de abban a korban az ember felelősség terén igencsak labilis tud lenni.
Fiatalnak, tapasztalatlan sofőrnek erős autót ne. Úgyis ki fogja próbálni a kocsi és saját maga határait. Állatira nem mindegy, hogy ezt milyen körülmények közt teszi.
(eltekintettem attól, hogy a kérdés/kérdező esetleg kamu:))
#15:
Amerikában ami nem vényóc, az nem autó. :)
Azzal hogy 18.születésnapjára kocsit kap azzal nincs különösebb gondom.Viszont a mellékes információkkal amiket így ékezetek és a helyesírás teljes hiánya nélkül idehánytál azzal már van.
1.Ennyi idősen örüljön ha valami 15 éves Suzuki Swiftet kap.
2.Tipikus,idióta "én vok a király" gyerekről (mert ilyen gondolkodással igen erősen az)
Tudod mit?Nyugodtan vegyél neki 2000 euróból egy 350km/h végsebességű kocsit,de ne felejts el gondoskodni a temetésről,a koporsóról illetve az ártatlan áldozatok kártérítéséről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!