Milyen 125ccm-es motort ajánlanátok?
Én az Aprilia RS125-öt néztem ki és ahogy használtautón néztem 400-450eFt-ért már kapok egy 2006-os modellt.
Szerintetek megéri ennyit költeni egy 125ccm-es motorra?
Valakinek nem sok pénz, tudom, de ez már nekem nagyon húzós lenne...a keretemet 400eFt.
Azért tetszik a motor, mert 2 ütem (tudom, hogy többet eszik) és jónak tűnő darabokat kapok a fent említett összegért. Tudnátok esetleg valamit ajánlani?
A személyes véleményeket is szívesen várom!
Zöld kapható! Köszönöm!
Gondoltam egy kis buzdítás. Nyilván CSAK az értelmes válaszolóknak adok.
Segítsetek légy szíves!
Az első válaszoló viccén vagy fél percit töprengtem, de nagyot puffant!:)
Szerintem 400.000 pénzből lehet már jó gépet venni! Honda NSR-eket is érdemes megnézned, ennyiből már nagyon szépeket kapsz, bár 2003-4-eseket.
Másrészt szerintem inkább 300 körül nézz motort, és mivel speedmotort veszel sok hülyegyerek kezén átmehetett, úgyhogy nagyon meg kell nézni. És számold bele, hogy mennyi ideig használod ezt a motort... Meg a fenntartási költségek elég durvák.
Köszönöm válaszodat először is!
Igen, én is gondolkodom az Aprilián, mert valószínűleg az olcsóbbak, de még a drágábbak is szét vannak hajtva. Legalábbis én ezt gondolom.
Őszintén egy Yamaha YZF R125-öt vennék, de az ára használtan is borsos. A szívem szakad meg érte.
Nem nyúzni venném a motort, csak szeretném, ha kényelemesen elvinne engem (kevesebb vagyok, mint 60kg) 100-110km/h-val.
Ültem CBF 125-ön, de a tulaj azt mondta (ismerős), hogy az utazó sebessége 85km/h...100km/h-nál tilt az chip (nem a legújabb darab). Arról nem is beszélve, hogy nagy sebességnél kanyarban szitál a kormány. Pedig tetszene.
Megy az kényelmesen 100-at, bár kétségtelenül lassan éri el.
Mindezek mellett nagyon baráti a fogyasztása.
Megköszönném, ha tudnál még valamit ajánlani! :)
Olasz motort nem szívesen veszek. Az Aprilia még pont a határon van, mert az elég ismert márka és van hozzá alkatrész... :(
Most nagy hirtelen találtam egy ilyen dögöt:
(Honda XL 125 V (Vanadero))
2 munkahenger...annyira nem lehet rossz bár kicsit ár felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!