Milyen motort ajánlanátok A1es jogsival?
Figyelt kérdés
Jövőre leszek 16 es le szeretnem tenni az A1es jogsit. Viszont meg nem tudom milyen motort vegyek, eddig simsonom volt, es vmi hasonlo kene, vmi enduro, lehet persze krosszoabb is a simsonnal vagy naked is erdekelne. A max keret 350 ezer lenne ra, szval ne gyertek ilyen ktm dukeokkal mert lattam mar sajnos mas kerdesnel honda cbr tarsasagaban. Szval haszalt megbizhato enduro/naked ha van esetleg 350 alatt:)2013. aug. 10. 21:08
1/5 anonim válasza:
MZ ETZ 125, hasonló, mint a simson
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Yamaha sr125 nagyon megbízható egy motor. Igaz, nem éppen ednuro, és naked-nek se mondanám.
Emellett a Honda CG125, a Suzuki GN125, a Yamaha YBR 125, és természetesen az MZ-k (TS vagy ETZ) jutottak eszembe.
Enduro-t sajnos nem tudok ajánlani, nem vagyok otthon ezekben a motorokban.
4/5 A kérdező kommentje:
Koszonom:) eddig az ujsbb mzk meg a honda cg jon be igazan:D
2013. aug. 12. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!