Milyen motort ajánlanátok kezdésképpen?
Mindenképpen legalább kétkerekűt, működőképeset és olyat amilyenre érvényes a jogosítványod.
Magánvélemény: egyre több ilyen kérdést látok. Tényleg ennyire sötétek mostanság a fiatalabb kezdő pilóták? Amikor eldöntöttem, hogy motorozni akarok azt is el tudtam dönteni, hogy milyen motort akarok és melyek az anyagi lehetőségeim.
Ha ilyen kérdésekben mások véleményére hagyatkozol akkor javaslom ezt: [link]
Azt még meg tudom érteni ha valaki típusok, esetleg kategóriák között vacilál, de aki semmilyen elképzeléssel nem rendelkezik ( súly és végsebesség az nem elképzelés ) az szerintem ne motorozzon. Nem neked találták ki ezt hobbit vagy még nem állsz készen rá.
A mindennapi életben is sok dologban a mások véleményre hagyatkozol, illetve várod, hogy a sült galamp a szádba repüljön? Akkor téged a média könnyen manipulál és a fogyasztói társadalom agyhalott zombi tagjait erősíted!
Remélem nem így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!