Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok?

Milyen autót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Tudom kissé macerás, de tudtok olyan autót ajánlani, ami nem fogyaszt sokat se városban se országúton?Pl az 1.3as egy jó aranyközépút, jól tudom? Gondolom befolyásolja a fogyasztást más is pl a lóerő ehhez sajnos nem értek...Olyan autó kellene ami megbízható és biztonságos, jó az úttartása, nem kezd el veszélyesen imbolyogni nagyobb sebességnél (hallottam ilyesmit)Bármilyen autómárkát néztem mindegyikben volt valami bibi...Kb 800. 000 ftot tudok rászánni és használtat persze :)A munkámhoz kellene, egy nagyvárosból járnék ki hetente kétszer vidékre és ott több falu között kellene közlekednem vele.
2013. júl. 13. 12:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia csak ajánlani tudom a Toyota carinát nem imbolyog az úton nagyobb sebességnél sem nagy kényelmes az utastere a csomagtartója sem aprócska lehet pakolni bele bőven

itt leírják a fogyasztást és egyéb tudnivalókat a kocsiról.Nálunk 2 is van a családban egy 2.0 dízeles és egy 2.0 benzines mind a kettő nagyon bevált darab.Sajnos a dízeleket nem nagyon adják el belőle a 2.0 benzines nem túl gyakori de az 1.6 16V 117 lóerősök is kedvező fogyasztással rendelkeznek.A 2.0 benzinesé sem vészes az 1.6 1 literrel eszik többet.

[link]

és egy pár carina

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 13. 13:28
 2/13 anonim ***** válasza:

Isuzu diesel astrát tudom ajánlani.

Valami hasonlót:

[link]

2013. júl. 13. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Bocsi az irományom végén elírtam a 2.0 benzines fogyasztása sem vészes az 1.6-nál 1 literrel eszik többet .
2013. júl. 13. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:

Dízelről jut eszembe Toyota avensis 2.0 dízel ez is nagy utastérrel rendelkezik kényelmes autó,szerény fogyasztással

[link]

és a fogyasztás adatai

[link]

[link]

2013. júl. 13. 13:49
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :) Olyat tudnátok ajánlani, ami 10 év körüli vagy esetleg fiatalabb és csajosabb? :D
2013. júl. 13. 14:01
 6/13 anonim ***** válasza:

Toyota corolla de a kis kasztnijú autóknál a biztonság kevesebb.

[link]

[link]

[link]

suzuki swift az újfajta

[link]

[link]

[link]

[link]

dacia logen dízel

[link]

[link]

benzines

[link]

[link]

2013. júl. 13. 14:32
 7/13 anonim ***** válasza:

És még egy pár ami eszembe jutott szerintem ez elég csajos

TOYOTA YARIS

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha nem akarsz autópályázni az 1.0 motor is bőven elég igaz ezek az 1.0 jarisok 65 pacisok és egy kisautóban pont elég ennyi paci,de van belőlük 1.3 as is azok 87 lóerősek.

Fogyasztási adatok

Az 1.0 fogyasztása

[link]

És az 1.3-sé

[link]

Ford fiesta 2003 évjárattól

[link]

1.3 benzines fogyasztása

[link]

1.4 dízeles fogyasztása

[link]

opel tigra Jó az úttartása de cserébe nagyon kényelmetlen ,de sok nőt látok ilyen kocsikban kicsi fürge autók.

[link]

1.4 fogyasztása

[link]

1.6 benzines fogyasztása

[link]

Ebből a tigrából érdemesebb az 1.6 venni mertt az sem fogyaszt többet az 1.4 motorral szerelt változatánál.

Opel corsa C

[link]

az 1.0 fogyasztása

[link]

1.0 12V (szelepes)

[link]

1.2 12V

[link]

1.3 CDTI (dízeles)

[link]

2013. júl. 13. 20:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Autópályára csak egy pár száz méteres szakaszon kell mennem, de többnyire országút, lehet minimum egy 1,2-1,3as kellene :) Köszi a sok segítséget! :)
2013. júl. 13. 22:45
 9/13 anonim ***** válasza:

VW Lupo 1.7 SDI

dízel

[link]

Ez még adagolós nem szar mint az újak.

3-4 literrel elmegy komolyan.

Városban könnyen parkolsz vele.

2013. júl. 14. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha nagyobb kell VW Polo 1.9 SDI,1.7 SDI

5 literes fogyasztással.

[link]

2013. júl. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!