Milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
- rendszeres 4-5-600 km-es egyhuzamú utazásokhoz
- kombi
- használt, 4-5 millió között
Audi A6 esetleg A4-nél van jobb alternatíva?
2013. júl. 6. 15:11
1/17 anonim válasza:
Tudod mit? Akkor legyen mondjuk egy Audi, ok?
2/17 anonim válasza:
Én is az AUDI mellett voksolnék!
3/17 anonim válasza:
az összes német,illetve a japán autók jok
4/17 anonim válasza:
6-7 éves levedlett prémiumautót akarsz? Én a helyedben 1-2 éves Volkswagent, vagy valami hasonló középkattosban gondolkodnék.
5/17 anonim válasza:
Hogyne lenne!2-3 éves Mazda 6,Honda Accord,Hyundai i40, hidd el,prémiumszint kevesebb meghibásodással!
6/17 anonim válasza:
Én is az elöttem szóló által írtakat javaslom
Toyota Avensis
7/17 anonim válasza:
8/17 A kérdező kommentje:
Kizárólag Német autó jöhet szóba! Esetleg még Lexus vagy Volvo!
"2-3 éves Mazda 6,Honda Accord,Hyundai i40, hidd el,prémiumszint kevesebb meghibásodással!"
Ezt meg ugye még magad sem gondolod teljesen komolyan?:) Vagy ha igen komoly gondok vannak nálad!
2013. júl. 6. 16:00
9/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező?25 éve olvasom az autós lapokat /Autó magazin,Autó-motor.../.A világ legmegbízhatóbb autói a Subaru Legasy, Mazda 6,Toyota Avensis,és ezt a német ADAC igazolja. Ha nem hiszed,nézz utána. A Kia cee'd-re 7 év garanciát adnak. Ezt se az Audi,sem a Merci nem meri megtenni. A legszigorúbb minőségbiztosítási rendszereket a Toyota találta ki,ezt vették át a német prémiummárkák is,de a Japánok mindig előrébb vannak minőségbiztosításban. Ez van.
10/17 A kérdező kommentje:
Attól, hogy valami megbízható még a prémiumtól messze van mint Makó Jeruzsálemtől. Kicsit fogalomzavarban vagy!
Ezek a megbízhatósági felmérések meg kb. ilyen kend a hajadra dolgok.
Itt egy szintén német (Dekra) teszt, nagyobb adatbázis alapján mint az ADAC-é. Na most akkor mi van?:)
2013. júl. 6. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!