Milyen autót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
- rendszeres 4-5-600 km-es egyhuzamú utazásokhoz
- kombi
- használt, 4-5 millió között
Audi A6 esetleg A4-nél van jobb alternatíva?
2013. júl. 6. 15:11
11/17 anonim válasza:
Ennyiből gyönyörű, fiatal A6-ost lehet venni, úgyhogy nem is kérdéses, hogy azt vedd. Esetleg nézz szét a Volvók között is.
12/17 anonim válasza:
Két malomban őrlünk. Egy Mazda6,Honda Accord van olyan prémium,mint egy A-4-es.A Lexus meg a BMW,Audi kategória. De egy szép A6,vagy 5-ös BMW is kijön. Jó neked...
13/17 anonim válasza:
Már bocs kérdező de miért pontoztál vagy pontoztatatok le ne haragudj de a kérdésben sehol nem szerepelt hogy csak német autó lehet alternatíva,ezt csak késöbb írtad ki kommentben és attól hogy össze veszel valakivel miért az én statisztikám igya meg a levét !Írhatál volna pontosabban megfogalmazot kérdést is :/
14/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le:)
Sőt még senkit sem értékeltem a kérdésben!
Egyénként ha valaki levan egy kérdésben pontozva miért kell egyből azt feltételezni, hogy a kérdezőnek köze van hozzá?:)
2013. júl. 6. 18:35
15/17 anonim válasza:
Jól van bocs a gyanúsításért ,egyébként egyébként írtad a volvót egy S80-as 2.4 dízel nem lenne rossz választás abból sem
17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszenek az S80-asok, meg amennyire tudom azok a D5-ös motorok nagyon jók. Csak az a baj kell a kombi:(
A V70 meg már annyira nem jön be. Annak nagyon kocka a hátulja.
2013. júl. 6. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!