Milyen autót ajánlanátok?
"Swift nem érdekel mert a biztonság is fontos"
Ezt a részt néztem egy pár másodpercig, majd elgondolkodtam rajta, hogy sírjak-e, vagy nevessek. Szánalmas ez a gondolkodásmód.. Tudom, tudom mi lesz a válasz.. "Te vagy a szánalmas." Dehát ez van...
Ez már megint egy álomvilágban élő autóvásárló. Röhögnöm kell ezeken a feltételeken...
-max 400e ft
-klíma
-ABS
-tágas kombi legyen, de kevesebbet egyen mint egy 1.4-es
Gondolom mindezt költségmentes, műszakilag kitűnő, megbízható állapotban várod, "jeges" klímával, ja és az átírás legyen benne az árban meg a friss műszaki! Szerintem bolygót tévesztettél öreg...
ma 16:26
Kérlek 2 éve vettem 490-ért B vectrát, ABS, elektromos ablak, 2 légzsák, klíma (igaz hibás volt, 58-ért javították), elektromos fényszóróállítás, nyári gumik, téli gumik, 1.7 td isuzu diesel, ami városban is 7 liter alatt van még télen is, tükörfűtés, elektromosan állítható tükrök. A klímán kívül minden működött rajta. És ez egy vectra. Hasonló felszereltségű F astrát talán már lehet kapni 400 környékén. Utána kell járogatni, de láttam én már sokkal durvább igényeket is kevés pénzért.
Én a Lakatos Pista bácsival értettem mindig egyet, de mióta megboldogult, azóta inkább tartózkodom. Jó ember volt, ha aludt, enni se kért, most meg aztán pláne.
Nekünk Trabantunk volt családilag, mégis túléltük. Igaz, nem tudott annyival menni, hogy ne tudott volna megállni, persze csak adott körülmények között.
Néked olyan autó lenne jó, ami kis méretű, kis fogyasztású és biztonságos. Ugyanúgy 306-os, csak 1.6-os benzines motorral? Csak könnyebben vonszolja azt a kordélyt a nagyobb motor és kevesebbet fog fogyasztani. Vagy valami kis köbcentis dízeles még jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!