Napi 30km-es távhoz milyen autót ajánlanátok?
Pedig ebből Suzuki lesz. Egyébként miért nem vennél szívesen? Tényleg még az erdőben is az nő, és mindenhol találsz hozzá alkatrészeket fillérekért. Aránylag nem fogyaszt sokat, kissé fapados, de 30-30 km-re ez is megteszi.
Én benzinest vennék.
Kis motornál az bőven elég.
Szerintem is Swift. 350-ért már olyat kapsz, ami ír-olvas (légzsák,klíma). Megbízható, minden olcsó hozzá..
A fogyasztásról, öcsémnek van egy 3 ajtós 1.3 G13B Swiftje. Állandó jelleggel nyomja neki, pályán is 150 körül megy, neki megállt 7-7,5 liternél a fogyasztás. Ha normálisan jársz vele országúton, akkor bőven 6 alá lehet vinni.
Talán Vw Polo II vagy III. De én is inkább a Swift-et javaslom.
És mindenképpen benzinest ennyi pénzért.
Én is ódzkodtam a Swifttől, mégis azt választottuk 5 éve, akkor volt 13 éves. Kopó alkatrészek cseréjét és a küszöb rohadását leszámítva semmi baja, a mai napig imádjuk. Voltunk vele Bécsben is, s az országban keresztül- kasul. Nyáron 5,5, télen max 6,5 l-t eszik meg a drága az 1.3-mas motorjával. A legszebb sztori, hogy 2 éve a műszakira való átvizsgáláskor annyit mondtak, hogy elöl kell lenni ablak- letekerőnek, s mivel onnan letört, hátulról tegyük előre... Ennyit kellett csinálni az akkor 16 éves autónkkal :))
Nyilván ha nem tudnál vele megbarátkozni, ne vegyél Suzyt, de azért szerintem fontold meg ;)
Egyébként mi kis Cliokat, Astrákat és Fiat Tipokat nézegettünk még anno, ezek is hasonló kategóriás autók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!