Milyen autót ajánlanátok nekem?
Szeretnék egy autót venni magamnak. Ez lenne a 2. saját kocsim. Max 600 ezrem lenne rá. Munkába járni használnám.
Mivel legtöbbször is max ketten ülünk kocsiban, ezért én ilyen kisebbeket nézegettem eddig: Seat Arosa, Daewoo Matiz, Suzuki Alto, és hasonlók. Szóval bőven elég nekem egy kicsi autó.
Viszont szeretném, ha menne is. Eddig egy 40LE-s kocsival jártam, szóval jó lenne, ha legalább a duplája lenne a kocsiban. Egyáltalán van ilyen kocsi, ami kicsi, de azért megy is, ha kell?
Ó, és még valami: a fogyasztási adat álljon meg 6l körül, ha lehet (ha kevesebb, még jobb).
Előre is köszönöm a válaszokat.
Mivel látom nem irtózol a suzukitól a suzuki swift 1.3 16 V szelepes 84 lóerős változata pont neked való.országúton 5 liter körűl eszik olyan 90-100-zas tempónál,
sőt már fél milláért szinte újszerű állapotút kapsz belőle 2002-2003 évjáratban.
3 féle kivitelben készült:
Szedán
5 ajtós
3 ajtós
tessék itt vannak a 2002-2003 évjáratú 1.3 16V szwiftek listája 400.000 ft-tól indulva.
És a fogyasztási adatok
Köszi az eddigi válaszokat. A Ford Ka eszembe se jutott eddig, de most hogy mondod, utánanéztem, és elég jókat írnak róluk. Az 1.6-os sport verziója meg is tetszett egyből, de az még kicsit drága nekem, és ráadásul itthon ritka.
A Swift-eket is nézegettem, de azt kizártam, mert feleslegesen nagy szerintem nekem. Vagy lehet, hogy mégsem? Hm...
Az biztos. :)
Félre ne érts, semmi bajom a Swift-ekkel, csak tényleg nem ülne be hátra soha senki. Persze az is igaz, hogy hosszútávon meg ki tudja, mi lesz.
Egyébként a mostani kocsim 750kg körüli, és 45LE. Ahhoz képest azért rakéta a Swift. :)
Egyébként melyiket érdemesebb belőle nézni: a 8 vagy a 16 szelepest?
Értem. Köszi szépen.
Közben ráakadtam a Ford Puma-ra, ami egész jó árban van, és az se egy nagy autó. Viszont mutatós. Arról kinek mi a véleménye?
Sajna ezt a típust nem ismerem de tessék az 1.4 90 lóerősnek a fogyasztása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!