Hány %-tól "jó" az akkumulátor indítási "készsége"?
Figyelt kérdés
Meghalt az autóm akksija.
A műszer azt íta ki:...indítási készség: 67%.(5,5 éves Perion akku.)
Honnattól "jó"?
2013. szept. 2. 14:26
1/6 anonim válasza:
Lehet tudni, hogy milyen műszerről van szó? Ha valami piacos szutyokról, akkor ott tök mindegy, mit ír ki, mert a valósághoz nem sok köze van.
2/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy a műszer mit ír ! Én jártam már úgy,hogy a több száz ezres műszer azt mutatta,hogy jó az aksi,és közben mégse.Rakj bele 1 másikat aztán majd meglátod a különbséget,vagy töltsd fel és akkor mit produkál,és meddig.
3/6 anonim válasza:
5,5 éves akksi elég erősen csere érett már...
4/6 A kérdező kommentje:
Ez az akkumulátorüzlet saját,digitális műszere. Már ilyenek vannak az évtizedekkel ezelőtti terhelésmérők helyett.
Valóban csereérett az akksim.
Csupán érdekelne,ha tudja valaki,hogy vajon hány %-tól használható még.
2013. szept. 2. 21:17
5/6 anonim válasza:
ha be bírja indítani a motort akkor használható... de rövid távokon nem fogja bírni, mert sokat kivesz belőle az indítás, és ha keveset jár a motor nem lesz ideje a generátornak visszatölteni, valamint ha sokat áll akkor is merül, télen a hidegben főleg, egyszer csak nem fog beindulni a kocsi és hívhatsz valakit bikázni, szerintem cseréld ki...
6/6 Főzős Laci válasza:
Úgy tudom,hogy legalább 14.2 voltot kellene indításkor produkálnia. Az enyém 1.5 éves hiper-szuper varta,de ugyanezt csinálja.tegnap töltöttem fel,és kezdetkor kétharmadon állt.5.5 évnél biztos,hogy csereérett.Vegyél egy kategóriával nagyobbat és jól fogja indítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!