Xenon 50-es motorba? Feszültség STABILIZÁLÁS?
Van egy 50-es motorom és xenon-t raktam bele, ez mind szép és jó, csakhogy nem tölt vissza annyit a generátor az aksira mint amennyit a xenon megeszik.
Kb. 3A termel és kb. 4A eszik meg a xenon!
Valakinek valami működőkepés megoldás?
Gyárit nem rakom vissza, 70-es hengerel semmit nem érek mert attól még ugyanakkorra lesz a töltésem!
De ez nem egyedi probléma, mielőtt még hülyeségeket irtok, hogy így meg úgy sz@r a motorom!
Mielőtt belefaragtad a xenont érdemes lett volna elolvasni a generátor adatlapját!
:D
Ilyenkor nem stabilizálnod kell a feszültséget, hanem generátort cserélni nagyobbra!
Jótanács: Ne vakíts el, mert a bíróságon azt fogom vallani, hogy azért mentem beléd szemből 2 tonnával, mert nem láttam semmit!
:)
Ja, és a nagyobb generátorhoz érdemes lesz nagyobb akksit is társítani, mert ha tényleg 4A-t kajál az a xenon, akkor már egy pár perces alapjárat alatt is lényegesen meg fogja szívni a gyári általában 4,5 Ah kis akkut.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!