Melyiket érdemes venni?
Attól függ, mennyi pénzed van. 300 ezerért 2000-es körüli évjáratból a Swift a legjobb választás, de 5-600 ezerből inkább a Clio vagy a Corsa.
Fogyasztása talán a Suzukinak a legjobb (de max pár decivel), javítani pedig mindhármat könnyű, bár a franciáknak vannak néha fura megoldásaik, amik javításnál útban lehetnek. De ez megszokható.
Strapabíróság: nos, ez nem márkafüggő, hanem az előző tulaj felelőssége. Ha rendben volt tartva, mindhárom jó választás lehet.
A kicsi régi csapott hátú suzuki stift az autó? A többi meg mehet vhová?? Ennél nagyobb marhaságot sem hallottam még! Grat a szerzőnek! Kedves kérdező AUTÓT vegyél, amiben van anyag. A stift-ben nincs!! Gyenge mint a reggeli harmat, (szerkezetileg) ezt a stift tulajok is belátják! Menni lehet vele, csak nem szabad összetörni, mert akkor annyi! Az autónak is, meg annak is aki benne ül!
Az Opelt vedd szerintem. De én ajánlanám neked a kicsit nagyobb F Astrát 1.4-es benzinesben, eljársz vele 6, 6.5 literrel, és a szervizelése ugyanannyi mint a stiftnek. (ezt autószerelő mondta nekem) És legalább AUTÓ van alattad!!! A stift kis kategóriás kocsi, az Astra pedig közép alsó, tehát egy kategóriával nagyobb, amit menetkomfortban, kényelemben, is észre fogysz venni. Viszont a pénztárcád nem fogja. Talán minimálisan, viszont biztonságot kapsz cserébe, és kényelmet.
Üdv.
Látom sokan nem látják a szavaim közt az iróniát.
Sebaj, nem lehet mindig felpontozni a válaszaimat.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!