Egy simson sr50-es motort szeretnék venni. Mit kell róla tudni?
Sokat írtak már róla, ha veszed a fáradságot és a kérdéseknél utána nézel minden létező adatot meg tudhatsz róla.
Kezdő, tanuló motornak jó, de csodát ne várj tőle. A robogóknál jobb, ezen meg tanulsz váltani és az alapvető motorozási feltételeket biztosítja. Csak helyi használatra alkalmas, túrázásra csak akkor ajánlom ha mindenkinek ilyen motorja van a csapatban és nagyon türelmes vagy.
Szerelni könnyű és megismerheted a motorok működési alapelvét. Jó szórakozást és balesetmentes motorozást.
aláírom az előző kommentelö vélemenyét nekem is ilyenem van és nem csalódtam benne fogyasztás:tűrhető
sebesség:kielégítö
megbízhatóság:állapotfüggő [amugy jó]
szerelés: időigényes,de ha van türelmed hozzá könnyű
nekem is sr em van. erről annyit kell tudni hogy ez után a motor után nehéz átszokni bármilyen más motorra. a váltó végett. végsebesség: kielégítő
fogyasztás: nem rossz
megbízhatónak megbízható
szerelni: pofon egyszerü
viszont a motor egy normál simsonhoz képest igen nehéz de viszont szerintem kicsit kényelmesebb a normál simsonnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!