Jövő héten megyek az első autóvezetői órámra, hogyan fog zajlani?
Valószínű hogy először csak elindulás és megállás, műszaki dolgok,autó kezelése.
Ha ügyes olyan ügyes vagy mint én(bár ezt kétlem) és akkora egód mint nekem akkor kivisz a forgalomba is a végén.:)
Az enyém úgy volt, hogy az első 5 percben ismertette az alapokat szóban, majd kimentünk a rutinpálya mögé, ahol egy nagy placc volt. Ott kezdtem el körözni köbe-körbe, de csak csúsztatott kuplunggal. Így tanultam meg a kuplung használatot.
Ez kb fél-háromnegyed óráig tartott. Utána mentünk fel a rutinpályára. Ott a maradék időben pár gyakorlatot kezdtünk el próbálgatni (már nem emlékszem, melyikkel kezdtük).
Ez volt 5 éve. Akkoriban még rutinból is külön kellett vizsgáznunk. De szerintem a kezdés most is hasonlóan zajlik.
Ja és elfelejtettem úgylátszik normálisan írni.
Lehet megőrültem.
Nálam így történt:
-Vezettél már autót?
-Igen.
-Jó, akkor te viszed át a srácokat a szomszéd faluba.
Már nem kötelező a rutinpályázás, ameddig az oktató úgy látja hogy neked ez még nem nagyon megy, addig vagytok ott. Ez általában 1 alkalom, és a vége felé már a városban is lehetsz.
Én már egyből városban kezdtem.
nem volt rutinpálya hála istennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!