Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi pénzembe kerül a...

Mennyi pénzembe kerül a nulláról eljutni odáig hogy meglegyen motorvizsgám meg egy használt de jóállapotú motorom? És mennyi a benzin? 14 évesen tudom majd állni? Nem mennék sokat suli-otthon kb. (Enduróra fáj a fogma nem kis mopedra)

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 09:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

attól még hogy te nem ismersz sokat, attól még igenis vannak, jó páran.

[link]

szerintem rohadtul nem rozsdás.. és te még mindig az 1-2 éves motorokról beszélsz, azok is félmilliósok. nem értem miért nem jó kezdőnek egy 8 éves motor?! nem tudod az árát? hasznaltauto.hu-n motoros részén rákeresel és ennyi. ha ajánlatokat fogsz kéregetni jól lehúznak.

az meg hogy 45km/h ra vannak tervezve. jó vicc. az enyém gyárilag 90km/h-val képes menni(lejtőn meg 110 kb.) az elején még "húú de jó" a 40, utána meg rohadtul unalmas lesz hogy már 3.ban fölötte van. majd ha már tényleg motorozni fogsz rájössz hogy ezt a szabályt szinte senki nem tartja be. na az 1-2éves kis vackok (gyárilag) nem bírják az ilyen nyúzást, a régiek még igen.

látszik hogy csak nagyon elméleben vagy még motoros. és máshol is elmondtam már hogy a biciklinek köze nincs az endurohoz. 100 kilós biciklid van? be kell rúgnod hogy elinduljon? és még sorolhatnám.

figyelj, azt csinálsz a pénzeddel amit akarsz. én segíteni akartam. (a magam érdekes módján) csak nagy kopp lesz ha 2 év múlva az ár feléért tudod majd eladni a motort (ha jó pénzből nem újítod fel)

2009. nov. 1. 13:29
 12/12 A kérdező kommentje:
Huhú jó sok válasz jött köszönöm mindenkinek, akkor tehát: 185cm vagyok, egy aprilia pegaso ban gondolkodom régóta ilyen 100.000 körüli motorokban gondolkodom és minden nyáron folyamatosan vezetek cross-enduro t lehet hogy nagy hülyeség de nekem így mondták :D és az is 6 váltós, a táv kb iskola-otthon otthon-edzés (városon belül mindkettő) 1995 évjárat körüli.
2009. nov. 2. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!