Ford focus csak ennyit eszik?
Szolnok -Linz /Ausztria/ azt mondta hogy egy tankal 50L megjárta oda vissza úgy hogy a autó kiírta hogy még van hátra 90kmre elég üzemanyag !
Odafele pályán is ment és mire kiért 4,2 írt ki az autó házféle ráérősen és lement 3,7re.
Ugyan ott megtankolt és 3.88ra jött ki neki a fogyasztás.
ez létezik ?
Már egy másik ismerősöm is mondta hogy csak türelem kell 4 liter alatti fogyasztást elérni. Neki peugeot 308 1.6 hdi van ! De neki nem hittem el de most a legjobb barátom vette ezt a focus-t és ö tuti nem hazudna nekem.
Az a kérdés tényleg fogyaszthat ennyit vagy rosszul számolnak ?
Nekem 308 1.6 hdi 110le 6seb volt a céges autóm nem nem vagyok sietős fajta így nekem 4.3 volt az átlagom 160.000km átlaga.
Most saját autóm pedig 2011-es 1.6 110le focus ugyan az a vezetési stílusom és 4,7 az átlagom mert csak 5 sebességes a focus.
DE nekem még nem sikerült a focusal 4 liter alatt autózni. a pözsóval többször is.
Hiába ugyan az a motor a Peugeot könnyebb és 6sebességes azzal inkább elérhető a 4 literes átlag.
pályán 110-el főúton 80-al talán meglehet csinálni 4 litert a focusal.
Hát szerintem végig 80-nal, max 90-nel mentek, és lehet még nem is számoltak pontosan.
Én is leszoktam nyomni hosszú távokat a dizel autómmal, és vezethetnék úgy, hogy 4-et egyen, de nem látom értelmét, mert ez rendkivül fárasztó, inkább egyen egy literrel többet az autó, és nekem sem olyan fárasztó, de még az autónak sem.
Hát...családban van 1.6 90LE Tdci, azzal hosszú távon, pályán, 110-es tartós tempónál 4.5 körüli a fogyasztás.
De ha 80-al mennek vele, akkor sem csökken már jelentősen. A 4 liter alatti fogyasztást kicsit irreálisnak tartom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!