Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus csak ennyit eszik?

Ford focus csak ennyit eszik?

Figyelt kérdés

Szolnok -Linz /Ausztria/ azt mondta hogy egy tankal 50L megjárta oda vissza úgy hogy a autó kiírta hogy még van hátra 90kmre elég üzemanyag !

Odafele pályán is ment és mire kiért 4,2 írt ki az autó házféle ráérősen és lement 3,7re.

Ugyan ott megtankolt és 3.88ra jött ki neki a fogyasztás.

ez létezik ?

Már egy másik ismerősöm is mondta hogy csak türelem kell 4 liter alatti fogyasztást elérni. Neki peugeot 308 1.6 hdi van ! De neki nem hittem el de most a legjobb barátom vette ezt a focus-t és ö tuti nem hazudna nekem.

Az a kérdés tényleg fogyaszthat ennyit vagy rosszul számolnak ?

2013. aug. 26. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem 308 1.6 hdi 110le 6seb volt a céges autóm nem nem vagyok sietős fajta így nekem 4.3 volt az átlagom 160.000km átlaga.

Most saját autóm pedig 2011-es 1.6 110le focus ugyan az a vezetési stílusom és 4,7 az átlagom mert csak 5 sebességes a focus.

DE nekem még nem sikerült a focusal 4 liter alatt autózni. a pözsóval többször is.

Hiába ugyan az a motor a Peugeot könnyebb és 6sebességes azzal inkább elérhető a 4 literes átlag.

pályán 110-el főúton 80-al talán meglehet csinálni 4 litert a focusal.

2013. aug. 26. 11:58
 2/6 Dörmögő ***** válasza:
A fordnál nem írtad hogy milyen motorról van szó. Benzinessel szinte kizárt ez a fogyasztás, diesellel el lehet érni, főleg ha van tempomat is a kocsiban, és ahogy előttem írták a 6 sebességes váltó nagy sebességnél hálás dolog tud lenni.
2013. aug. 26. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
1.6 tdci 109le DPF
2013. aug. 26. 12:06
 4/6 anonim ***** válasza:
első vok: ja még annyit hogy a focus 205-ös gumival van szerelve a pözsó meg 195 nem sok kb 1 deci/ 100km
2013. aug. 26. 12:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem végig 80-nal, max 90-nel mentek, és lehet még nem is számoltak pontosan.

Én is leszoktam nyomni hosszú távokat a dizel autómmal, és vezethetnék úgy, hogy 4-et egyen, de nem látom értelmét, mert ez rendkivül fárasztó, inkább egyen egy literrel többet az autó, és nekem sem olyan fárasztó, de még az autónak sem.

2013. aug. 26. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát...családban van 1.6 90LE Tdci, azzal hosszú távon, pályán, 110-es tartós tempónál 4.5 körüli a fogyasztás.

De ha 80-al mennek vele, akkor sem csökken már jelentősen. A 4 liter alatti fogyasztást kicsit irreálisnak tartom

2013. dec. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!