1,6 os ford focus 2006.6 havi mennyi körülbelül az átlag fogyasztás? Többi lent
Figyelt kérdés
Nincs benne fedélzeti,de lehet rajta nézni hogy mennyit fogyaszt 100 km meg hogy hány km-t tudunk még vele menni de én egy kicsit sokkalom azt a 9 litert szerintetek is sok vagy csak én vagyok lemaradva a régi szívódízel motorral 5 literes fogyasztással ? :D2013. aug. 18. 22:15
1/6 énmegjuli válasza:
Az nagyon sok. Az én Volvo V40 Kombim 1.8-as Benzines eszik városban max 9.5-10 litert. Autópályán olyan 7-8.
Szóval sok. Vdd el egy szerelőhöz szerintem.
Üdv: Bence
2/6 A kérdező kommentje:
ma vásároltam az autót 57 ezer km-rel egy darabig még nem kell vinni szervízbe
2013. aug. 18. 22:51
3/6 Dörmögő válasza:
Hogy érted azt hogy lehet nézni mennyit fogyaszt? Ha az órájáról beszélsz akkor az a kocsik többségében pontatlanul mutatja hogy mennyi van a tankban, pontos eredményt csak teli tankos módszerrel kaphatsz. Tankold tele, majd párszáz kilóméter után menj vissza ugyanarra a kútra, és nézd meg hogy mennyit tudsz újra beletankolni hogy ismét tele legyen. A többi csak egyszerű matek.
4/6 A kérdező kommentje:
igen erre voltam kíváncsi hogy vehetem e pontos adatnak
2013. aug. 19. 13:25
5/6 anonim válasza:
Nem fogyaszt átlagban annyit ,az kizárt ...
Ahogy írták is ...óráról fogyasztást mérni nem lehet !
6/6 A kérdező kommentje:
nincs benne fedélzeti számító gép de van benne valami ami kiírja és ma restartoltam és 6 L írt remélem annyi is lesz
2013. aug. 19. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!