Mire érdemes cserélni ezt az Astrát?
Adott egy 2005-ös G Astra. Benzines, 1.6-os motor, manuális váltó, Ecotec motor. 160.000 km van benne. Pár napja kapott új első felfüggesztést (lengéscsillapítók, toronycsapágyak, féltengely). Májusban lett frissen műszakiztatva. Balesete nem volt az elmúlt két évben, amióta az enyém, rendszeresen cseréltem benne az olajat, szűrőket, stb. Az új tulajnak max. a vezérlést kellene cserélni, de pl. az új hosszbordás szíj tavaly került bele.
Kérdés: le tudom-e cserélni egy olcsóbb, szintén alacsony fenntartási költségekkel rendelkező benzines családi kocsira, ami megfelel az elvárásaimnak - megbízható működés, jó alkatrészellátottság, jó méretű csomagtartó (kisgyerekes család)? Milyen autókat tudnátok ajánlani?
Én is maradnék ha megfelel ez nektek, ha pedig pont a mérettel van gond, akkor esetleg házon belül a Zafirát ajánlanám mint családi autó.
Az első válaszoló által ajánlott típusoknak kisebb a csomagtartója (kivéve a kombi verziók).
Én nem váltanák a helyedben. Használt autót venni mindig lutri, bármikor előjöhet rajta valami nem várt hiba.
Az Opelt legalább ismered, gondolom, minden esetleges hibájáról tudsz (már ha van neki).
Ha a mostanival meg vagy elégedve, szerintem inkább maradj ennél.
De akkor számolgassunk kicsit. A mostani kocsidat (hasznaltauto.hu-n megnéztem a hasonló hirdetéseket) kb 850-900 ezer ft-ért tudnád eladni. Ebből mennyit szánnál utána másik kocsira? Ha ezt megmondod, konkrétabban lehet típusokat ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!