Szerintetek nem undorító ez az újítás, ráncfelvarrás újdonság a 2013-as Skodákon?
Figyelt kérdés
A régi szép letisztult, elegáns, kultúrált volt. Ez az új h néz már ki..
Régi:
Új:
Ezt a hűtőrácsot szerintem baromira elkúrták, baromi gáz, meg a hátulja is, hogy fent van a rendszám, meg a betűtípus amivel hátul ott van h Skoda. Mi szükség volt erre?
Vagy nektek tetszik?
2013. aug. 26. 00:15
1/10 anonim válasza:
Nekem olyan BMW+AUDI másolatának néz ki ez az új skoda nem rossz , de nem is jó
2/10 anonim válasza:
Semmi bajom nincs vele. A ráncfelvarrott nekem jobban tetszik. Ilyen autót magamnak nem tudnék elképzelni, de aki ilyet vesz, az valószínűleg "úriasabb". És az újabb ezt jobban sugározza.
3/10 anonim válasza:
Elmegy szódával. Voltak már randább faceliftek is a történelemben.
4/10 anonim válasza:
A hűtőrács az elég feltűnő,a hátulja az jobb lett.
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem rossz, nekem tetszik.
Amúgy tudod mi undorító? Egy Fiat Multipla, na az undorító.
6/10 anonim válasza:
Utolsó,tudod te,hogy mi undorító?Egy mosdatlan,gennyes,folyásos,ráncos,vén banya csupasz pi@ája...
7/10 A kérdező kommentje:
Hát én néhány éven belül szeretnék venni egy ilyet újonnan, de ez most nagyon betett. Nekem a hátulja sem tetszik, a régié sokkal jobb, se a betűtípus, se az elhelyezés, se semmi nem tetszik, csomó króm szarság, mint a kínaiba kb. ma is láttam egy előző Superb-t, hát ezerszer jobban nézett ki elölről-hátulról egyaránt. A lámpája amúgy szép, de az a hűtőrács, meg alul is az a króm cucc az első lökhárítón sztem hányinger kategória. A Fiat Multipla se szép, de az Fiat, a Fiat sohasem a gyönyörűséges autóiról volt híres. Egyetlen igazán szép az a Freemont, meg nem rossz a Grande Punto, Fiat 500, viszont utóbbi már elég túlárazott..
2013. aug. 26. 15:19
8/10 anonim válasza:
Senki sem kötelez rá, hogy a legújabb Superb-et vedd meg... Újonnan is tudsz venni ráncfelvarrás előttit is. Szinte biztos, hogy nem adták el az összeset. Elvégre akkor minek az újítás?
9/10 A kérdező kommentje:
De évek múlva tuti nem lehet már kapni... Pedig az annyira szép.... Egyik legkedvencebb autóm.
2013. aug. 26. 16:10
10/10 anonim válasza:
Ez csak egy facelift. Évek múlva jön a teljesen új modell, az másképp fog kinézni. Egyébként képeken nekem is elég furán nézett ki, de láttam élőben, szép autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!