Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfiak, ti hogy kezelitek az újdonság iránti vágyatokat?
Boldog házasságban élek már hosszú ideje,a szexuális életünk és úgy általában minden rendben van de időnként rámtör az érzés,hogy milyen régen voltam már másik nővel,milyen egy a másik nő érintése,viselkedése és hasonlók. Hűtlen semmiképpen sem szeretnék lenni de mivel igen sok nőnek tetszem ez elég nehéz sokszor.
Nős férfiak ti hogy kezelitek ezt?
Második, a helyedben most azonnal elásnám magam. Őszintén kívánom, hogy egyszer téged is megcsaljanak!
Hogy mondthatsz neki ilyet??
Inkább váljon el, aztán keressen magának valakit, de a megcsalás soha sem megoldás.
Pont az a lényeg,hogy nem akarom megcsalni,a recskázás meg annak való akinek fogalma sincs mi a különbség egy igazi nő és a keze közt.
A kérdés arra vonatkozott,hogy mások is vannak e így és hogyan kezelik ezeket a helyzeteket.
2: Remélem az asszonykád is ugyanezt előadja majd neked.
Kérdező: teljesen normális érzések, én nőként is voltam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!