Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek hozzáérni!?
Egy darabig tilosban jártunk a mostani kiszemelttel, hónapok teltek el úgy, hogy találkozgattunk, de még mindkettőnknek párja volt. Nem történt köztünk semmi, még egy csók se... Most pedig, amikor már legálisan csinálhatnánk bármit egyszerűen leblokkolok és remegek, mint a kocsonya, amikor hozzámér.
Nem mondanám magamat tapasztalatlannak és ő sem az, mégsem tudunk valahogy egymáshoz érni, bénázunk össze-vissza, közben érzem, hogy ő is totál bevan parázva, akárcsak én.
Mi a frász ez? Régen akár egy vadidegen szemébe mondtam volna az érzéseimet és ha megcsókol probléma nélkül visszacsókolok, most viszont "kékhalál" van, ha közelítünk egymáshoz. Nagyon béna érzés. Volt már valakinél hasonló?
Üdvözletem!
Igen volt, a legelső barátnőmnél, én tapasztalatlan voltam, ő tapasztalt, még nem csókoltam életemben senkit s mikor megtörtént nagyon furcsa érzés volt..
Üdvözlettel
Legly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!