Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha van egy fiú, akibe teljesen beleestem, és neki is tetszem én, de nem merek vele élőben beszélni? Kérlek adjatok tippeket!

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez az FB hátránya. Fent lógtok egész nap de élőben meg blokk van. Bökd meg :D
2012. nov. 13. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint élőben, de rá sem merek nézni!
2012. nov. 13. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Mond el neki h te nem élőben akarsz vele kapcsolatot, hanem cyber-relationship -et kívánsz fent tartani!

Most komolyan, ha tetszetek egymásnak, ne féljetek kimutatni az érzéseket egymásnak!!! Embereld meg magad és tessék találkozni!!!

2012. nov. 13. 17:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Rá sem mersz nézni? Ez komoly? :D
2012. nov. 13. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy én élőben szeretném, de én már bevallottam neki, hogy fülig beleestem!
2012. nov. 13. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok egy nagy pasizó! Igen nem merek ránézni sem!
2012. nov. 13. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:

A kérdező csak félénk...nem kell bántani!

Hány éves vagy?

Szerintem ha neten keresztül megy a beszélgetés, akkor élőben is mennie kéne, csak el kéne picit engedned magad, felszabadultabbnak lenni. Az első alkalommal természetes, hogy mindenki izgul, de tudom, hogy a visszahúzódóbb embereknél picit több idő kell, míg megnyílnak. Ami fontos, hogy ne stresszeld túl..és ne azon járjon a fejed végig, hogy "jaj, nem tudok mit mondani". Ha látja, hogy te nem, akkor ő majd kezdeményezi a beszélgetést..de persze nem csak neki kell beszélni. Ha felhoz valamilyen témát, arról eszedbe jut neked is valami, amit hozzá tudsz fűzni, vagy egy sztori, amit el tudsz mesélni. De persze ne várd mindig, hogy ő jöjjön elő újabb témákkal. Egy picit meg kell erőltetni magad! :)

Remélem tudtam segíteni ;)

2012. nov. 13. 17:45
 8/9 A kérdező kommentje:
7. Köszönöm igen tudtál segíteni! Am. 14.l (januárban leszek 15)
2012. nov. 13. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök neki! :) Sok sikert!
2012. nov. 13. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!