Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok tippeket, amivel kideríthetném, hogy randizna -e velem, anélkül, hogy én kezdeményeznék?
Munkatársról van szó, aki nagyon tetszik nekem. Úgy érzem én is neki, sokszor néz, mosolyog rám, rajtam kívül egyik kolléganőmmel sem láttam még beszélgetni, de nem tudom, hogy nem -e csak barátkozni akar és ennyi.
Hogy derítsem ezt ki anélkül, hogy elárulnám neki, hogy nekem ő nagyon is tetszik.
Mindketten elég bátortalanok vagyunk, nem egyszer vagyunk zavarban egymás társaságában, ő is el szokott pirulni.
Adnátok tippeket miből szűrhetem le egyértelműen hogy nem csak barátként tekint rám és hogy "vegyem rá" hogy megtegye az 1.lépést?
Viszonylag én már elég sokat tudok róla és ez alapján nagyon szimpatikus, de azt érzem rajta, hogy elég félénk.
Ami nem baj, mert nekem ettől még inkább tetszik, csak félek, hogy így sosem lesz belőle semmi. Kezdeményezni viszont félek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!