Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kezdeményeznek nálam a fiúk?
Sz@rul nézel ki, ennyi.
Én is tarthatom magam nagyon jónak, persze a családom is ezzel bizonygat, de nem kellek senkinek.
2012. ápr. 8. 12:18
Pont az a baj,hogy nem jársz bulizni,így srácok nem értik a feromon jelzéseidet.
2012. ápr. 8. 12:18
képet lehet mégiscsak a külsőddel van baj.Természetesen priváltban
20F
2012. ápr. 8. 12:19
Nehogy elkezdj bulizni.Hülyeség amit a 2. mond.Akik folyamat buliznak és részegre isszák magukat és kb minden második nap részegen dugnak vmi idegennel azok nem a rendes lányok körébe tartoznak akiket a rendes fiúk bírnak nem pedig a bunkó parasztok.(Azaz remélem hogy a rendes fiúk érdekelnek :D ) Amúgy szerintem minden klappol nálad úgyhogy tényleg lehet csak külsőddel van gond.Esetleg privi-be kép ?
2012. ápr. 8. 12:21
érdekes... így nem hiszem hogy megmondja neked bárki is hogy nem látnak.
2012. ápr. 8. 12:21
Ha gyönyörű vagy akkor, hogyan lehet, az, hogy nem "mozdul rád" senki a környezetedből? Iskolatársak sem próbálkoztak? Közösségi portál? Nem lehet, hogy válogatós vagy? Egy jelentkező sem volt?
Próbálj meg egy kicsit figyelemfelkeltőbben öltözködni. Dobd ki a cickód.
2012. ápr. 8. 12:23
volt lany liciben aki olyan kedves volt es vissszahuzodo. bevallom mindvegig tetszett nekem de mivel nem mutatta hogy erdeklik a fiuk nem is akartam en lenni aki ot esetleg megserti a kozeledesemmel. imadtam mert csendes volt es ertelmes. ma mar persze nem akadalyozna meg semmiben, de akkor valahogy ranezve eggyertelmuen nem erdekelte a dolog. a szemebol sem lehetett kiolvasni semmit sem. komoly lany volt! egy kacer pillantas, mosoly, semmi. talan hasonlo vagy te is. vagy tan csak tenyleg duci vagy csuf vagy. azt mar te tudod.
2012. ápr. 8. 12:27
Visszahúzódó vagy és nem jársz társaságba. Hacsak nem nézel ki úgy, mint Cher Lloyd nem tudom, miért akarod, hogy tapadjanak rád a pasik abban a kevés időben is amikor látnak.
2012. ápr. 8. 12:36
Te is jelezhetnél afelé, aki akarod, hogy kezdeményezzen. A leírás alapján, az ilyen lányok mint te, kissé megközelíthetetlennek tűnhetnek. Fontos, hogy lássák benned az embert... legyél nyitott, barátságos, és néha igenis járj társaságba. Kezdetnek ez edzés, szakkör, vagy nyelvóra is akár, csak ismerj meg embereket. a többi meg jön magától.
17/f
2012. ápr. 8. 12:52
10/18 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm a válaszokat! :))
Kapcsolódó kérdések: