Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az h megneznek a fiuk latszik h tetszek nekik megsem kezdemenyeznek?
"Mert a mai srácok többsége gyáva"
Mert a mai csajok többsége fel van háborodva, ha ismeretlenül próbálkozik valaki. A srácoknak szerintem elment a kedve pl. az utcán ismerkedéstől. Egy másik kérdésnél épp azt írta valaki, hogy ezt aberrált viselkedésnek tartja.
Amúgy igen, jelezni kell a srácnak, legalább egy apró mosollyal. A szimpla bambulás (amit szemezésnek is hívnak) az nevetséges, semmi jelzés értékű nincs benne.
És mit számít az, ha egy csaj elküld? Mert ettől rettegnek a srácok, hogy megsérül a kis egójuk. Pedig csak tovább kell menni és egy másikat megszólítani. Lehet várakozni a jelekre, de egyáltalán nem biztos, hogy egy lány ad le jeleket. Persze ha valakinek semmiféle dumája nincsen, és csak a facebookon tud írogatni, az nem mer majd odamenni egy lányhoz sem, mert az majd leharapja a fejét és lelki sérülést is okoz. Ez van. Viszont ez nagyon jó hír azoknak, akik oda tudnak menni, mert a mai lányok már inkább odamennek maguk a fiúkhoz, mert annyira esetlenek és nem mernek lépni.
Erre meg a buta srác felháborodik, hogy ő ment volna csak nem voltak jelek.. dehogynem voltak barátom, csak nem tudsz olvasni a sorok között.
"dehogynem voltak barátom, csak nem tudsz olvasni a sorok között."
Nagy tapló vagy, "barátom", további jó füstölgést. Győzz meg, akit akarsz.
Lehet, hogy "túl szépnek" találnak, ezért nem kezdeményeznek. Talán azt gondolják, hogy úgysincs nálad esélyük. Amúgy nem tudom, milyen típusú ember vagy, de vannak, akik még rá is tesznek a szépségre egy lapáttal, és játsszák a "jégcsap hercegnőt", tényleg elérhetetlennek tűnnek. Meg hát ma sokakban él az az elképzelés, hogy csak a "jópasik" meg a "jónők" lehetnek sikeresek, mert a média is tele van tökéletesnek tűnő, hófehér fogsorú, botoxos emberekkel, és ebből az jön le, hogy aki nem ilyen, az ....t se ér. Szóval azt tudnám neked tanácsolni, hogy te is nyiss a fiúk felé, ne légy kihívó, de érzékeltesd velük, hogy te is nyitott vagy pl. az ismerkedésre, hogy nem vagy elérhetetlen (mondjuk legyél többet azoknak a közelében, akik neked tetszenek, ne húzódj el, alkalmanként megereszthetsz egy-egy mosolyt stb.).
Kicsit OFF:
A mai 16.35-ös válaszoló (valószínűleg egy leányzó lehet) elég gyerekes hozzáállásról tett tanúbizonyságot, legalábbis szerintem. Kíváncsi lennék az ő egójára, ha mondjuk folyamatosan elutasítanák. A lányok is ugyanolyan hibásak abban, hogy a fiúk nem mernek kezdeményezni, talán nem kellene pl. az első adandó alkalommal úgy lepattintani őket, hogy alig beszélnek velük. Nem tudom, honnan jött az a hülye elképzelés, hogy a fiúk kötelesek mindent elviselni, és hogy le kell nyelnünk mindent. Talán még örülnünk is kellene annak, ha a lányok időnként pofátlanul viselkednek velünk... Amúgy meg a lányok nagy mellénnyel szokták hangoztatni, hogy a fiúk udvarolnak, de a lányok választanak. Viszont ezek alapján nem kellene rinyálni, hogy a fiúk így meg úgy, elvégre a lány választott, nem? Olyankor miért nem dicsekednek azzal, hogy a lány választ? Ja, hogy ciki beismerni, hogy rosszul döntött valaki...
Ha téged is folyamatosan elutasítanának kb. egy éves szombatonkénti leszólítgatások után, akkor a maradék kedved is elmenne a további próbálkozásoktól. Én ma ott tartok, hogy már szemezni sem merek a lányokkal, a sok elutasítástól még inkább lejjebb süllyedt az amúgy sem valami magas önbecsülésem, de míg egy éve mosolygós, vidám, bármilyen lánnyal szemező srác voltam, mára alig merek ránézni a lányokra, mert csak azt juttatják eszembe, hogy ronda, ocsmány fiú vagyok, aki egyiküknek sem kell.
Egyszer élné meg ezt egy lány, de úgysem fogják sosem megtudni milyen az, ha senkinek sem kelletek és megalázások, kigúnyolások sorozatát kapjátok csak. Engem volt lány, aki tömeg előtt alázott meg, rondázott le és azzal fenyegettt, hogy rámküldi a biztonságiakat, csak, mert volt képem odamenni és köszönni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!