Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az idő vagy az újdonság segít inkább?
Egy hosszú párkapcsolat, nagy szerelem után véleményetek szerint az idő segít jobban a sebek begyógyításában, vagy az ha találsz egy másik embert magad mellé aki újra visszahoz az életbe?
(Félreértések elkerülése végett boldog párkapcsolatban élek és nincs benne az 5 éves tervben egy ilyen szituáció. Egyszerűen kiváncsi vagyok a véleményetekre)
no lètemre azt mondom,nem èrdemes màsik kapcsolatba ugrani.ehhez ido kell,hogy az ember elfelejtse a màsikat,onèrtèkelès kell a csalodàs utàn,mèrlegelni ès àtèrtèkelni azokat a dolgokat amiket az elozo kapcsolatban elrontottunk.
most lett vège egy 3 èves kapcsolatomnak nagyon szeretem /szerettem ot,ès kèptelen lennèk most valaki màssal kialakitani pàrkapcsolatot.
Szerintem is-is.
Én egy 1 éves kapcsolatom után teljesen padlóra kerültem, az exem kicsinált, pedig én nagyon szerettem. Sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy más mellett vigasztalódjak, kellett kb. fél év, mire egyáltalán megfordult a fejemben az, hogy van másik pasi is rajta kívűl. Azóta újabb fél év eltelt. Most már úgy érzem, egy új szerelemre lenne szükségem ahhoz, hogy 100 %-osan elfelejtsem, amin keresztül mentem miatta. Amíg ez nincs (az új kapcsolat), állandóan a fejemben vannak a sérelmeim.
Szóval a saját példámból kiindulva egy nagyon komoly kapcsolat felejtéséhez előbb idő, majd egy új szerelem szükséges, szóval mindkettő.
Mindkettő. De új komoly kapcsolatba nem érdemes kezdeni azonnal. Érdemes regenerálódni kicsit, visszatalálni önmagunkhoz, megtudni, kik vagyunk egyedül. És ebbe belefér néhány kósza kaland vagy lazább kapcsolat is. Én egy 4 éves kapcsolatból kászálódtam így ki. Nagyon kemény másfél év volt.
24/N
Ad. 1. Az nem volt már szerelmes a párjába.
Ad2. Kapcsolatfüggő, nem képes egyedül lenni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!