Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódom hozzá? Vonz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom hozzá? Vonz az újdonság?

Figyelt kérdés
Már 3 éve van barátom, most új suliba mentem, ott tetszek egy fiúnak.. és azt hiszem én is vonzódok hozzá. De nem akarok tőle semmit, nem szeretném, hogy állandóan ő járjon a fejemben, hiszen van barátom. Elmúlik amjd ez az érzés? Mit tehetnék?
2009. nov. 1. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem!

Nem!

NEM!

EZT NEM HAGYHATOD KI!

KATT IDE MOST!

Bocs csak láttam egy reklámot a lap alján. Ha nem akarsz tőle semmit, mert igazán szereted a barátod, akkor egyszerűen nem kell vele szóba állnod. Önmegtartóztatás.

2009. nov. 1. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:

elsőnek:

Hé! Az az én reklámom :)) én rakattam ki (sorry az offért)

2009. nov. 1. 17:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Most ezt csúnyán fogom írni, de a barátodat meguntad. Nem szó szerint értem, mert elhiszem, hogy szereted, meg hasonlók, de most felbukkant egy srác, bejöttök egymásnak...

Szerintem flörtölj, ismerkedj meg az új sráccal, mert ki kell próbálni (majdnem) mindent az életben, és nem leragadni kell egy pasinál. Nem azt mondom, hogy csald meg a barátod, csak a másikkal ismerkedj, és majd eltudod dönteni, hogy mit is akarsz igazából.

2009. nov. 1. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Sztem ha nem tudnád, h bejössz annak a másik fiúnak, akkor fel sem figyeltél volna rá.

Szerintem maradj hű a barátodhoz, ha szereted, vagy számíts rá, hogy el fogod veszíteni.

2009. nov. 1. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem igazad van... az tetszik, hogy tetszem valakinek..
2009. nov. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!