Engem nagyon megrázott ez a hír, habár nem újdonság,
egyre több az ilyesmi. Nektek mi a véleményetek? Az ami a
hozzászólóknak?
Egyszerű diszkóbaleset, a tipikus jó dolgában nem tudja mit csináljon eset.Nem ez az első ilyen baleset a világon.Szörnyű..:(
Bár halottról vagy jót vagy semmit, de a vezető hajtott 160-nal, és itt egy 24 éves "érett" férfiról van szó..:(
2009. júl. 13. 16:30
Sajnálom ezeket a gyerekeket, mint tavaly akik szentendrén haltak meg, a környezetvédelmi miniszter fia is ( az akkorié ). De van ott egy szülő, aki odaadja és engedi hogy vezesse, sőt ilyet vesz neki. Felelőtlenek ők még. Ők így tanulták meg, és talán majd egy következő életükben másképp élnek majd.
2009. júl. 13. 16:31
3/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy rengeteg a szülő felelőssége. Hogy adhatott neki oda egy ekkora autót??? és miért nem lehet jogosítvány " korát" lóerőhöz kötni??
Igen, ha a szülőké volt a kocsi , akkor tényleg az ő felelősségük.Pláne, hogy a cikkben még azt is leírták, hogy a 24 éves fiú, aki vezetett imádott száguldozni..pffff.ezek után elengedni diszkóba kocsival. Nem hiszem el, hogy egy 24 éves férfi miért viselkedik úgy, mint egy gyerek.
2009. júl. 13. 16:39
Valóban szomorú, de még mindig kevésbé szomorú, mintha egy másik autóval ütközik frontálisan amelyik szabályosan közlekedik.
2009. júl. 13. 16:49
nem sajnálom. sőt azokat sem akik bent ültek a kocsijukba.
2009. júl. 13. 17:05
mindenki követ el hibákat kedves előttem szóló, és van aki végzeteseket, vagy akár más kárára, de egyik sem úgy indul el,hogy megölöm a szemben jövőt vagy magamat és a velem utazókat. persze másképp vélekednék ha hozzátartozómmal történne vagy a gyerekem halna meg, de egy élet elvesztése igen is sajnálatos, és ott maradnak a szülök...
2009. júl. 13. 17:20
nem tudom, hogy itt volt e ilyen dolog, de hidd el, hogy rengeteg ilyen van, anya vette egy 5ös bmw-t, 7végén lazázok egyet a discoba, megiszok két három redbull whisket, meg szívok egy kis speedet abbol baj nem lehet. aztan 150-el döngetek a városba, hogy megmutassam ki a király. hidd el tudom miről beszélek. veszítettem ugy el barátomat, hogy ilyenek gázolták el (piroson mentek át, lakott területen kb 130-al)
2009. júl. 13. 17:27
"mindenki követ el hibákat kedves előttem szóló, és van aki végzeteseket, vagy akár más kárára, de egyik sem úgy indul el,hogy megölöm a szemben jövőt vagy magamat és a velem utazókat."
Ez tiszta sor. Viszont így a srác képét elnézve, meg az autót (fekete bmw) kicsit ismerős szitu ez a legtöbb autósnak. Sok ilyet látni az utakon, és nem jó értelemben asszociálnak rájuk az emberek, én sem. Persze lehet hogy mindez véletlen, ő életében most ment először fekete bmw-vel haza a diszkóból este, és véletlenül pont most ment életében először 160-al is, nem bekötött övekkel. Lehet. Csak valószínűleg nem így van, és még mindig jobb hogy "csak" ő halt bele meg egy barátja, mintha telibetrafál egy 5 fős családod akik a suzukiukkal jönnek haza a nehezen összekuporgatott nyaralásról éppen.
2009. júl. 13. 17:37
én értem, de itt most a sajnálatról van szó. Igenis sajnálom hogy meghalt. Igazából mivel kórházban dolgozom, kicsit más az empátiám alapból is, mindenkit sajnálok aki meghal. Betegeket nem betegeket, ártatlanokat, bűnösöket...nekem az élet nagyon sokat ér.
2009. júl. 13. 18:05
Kapcsolódó kérdések: