Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Engem nagyon megrázott ez a...

Engem nagyon megrázott ez a hír, habár nem újdonság, egyre több az ilyesmi. Nektek mi a véleményetek? Az ami a hozzászólóknak?

Figyelt kérdés
[link]
2009. júl. 13. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hivják, hogy természetes kiválasztódás.
2009. júl. 13. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem is van ilyen ismerősöm, igaz még nincs jogsija, de olyan felelőtlen, hogy az életbe nem adnék neki jogsit. Most csak annyit tudok mondani, hogy vessen magára, teljesen felelőtlen volt. Ráadásul még az övet se voltak képesek bekötni...

Most lehet lepontozni a hozzá állásomért.

2009. júl. 13. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Próbálok toleráns lenni, de nem megy. Mi van ha egy kismamát gázol el? Remélem a többi 130-cal száguldozó ku*rvamenő fiatal elgondolkozik ezeken.
2009. júl. 13. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy 24 eves ferfinel mar nem a szuloket kell elovenni szerintem..
2009. júl. 13. 18:26
 15/18 A kérdező kommentje:
Miért nem a szülőket? Honnan van egy 24 éves fiúnak, tízmilliós bmw-je? Jah, biztos megkereste rá a stexet...
2009. júl. 13. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:

Persze, a szülők is hibásak, amiért a hülyegyerek fiacskájuknak a segge alá raknak egy xmilliós autót, de az a négy ember, aki a kocsiban ült az, aki magára hozta a bajt.

Nem lehet észrevenni, hogy a sofőr nem józan? Annyiszor szálltam már be részeg ember kocsijába, de mindig volt annyi eszem, hogy kirugdostam a volán mögül - igen, a saját kocsijából és inkább vezettem én, minthogy valami bajt okozzunk.

Egy 14 év feletti embernek legyen már annyi esze, hogy nem vezet felelőtlenül, egy 24 évesről nem is beszélve. A szerencséjük az, hogy csak saját maguknak okoztak kárt azzal, hogy száguldoztak, nem pedig egy szembejövőnek.

2009. júl. 13. 19:14
 17/18 anonim ***** válasza:
a gyerek ivott is. a baleset előtt kocsmáról kocsmára jártak. valszeg nem kólát ittak. felelőtlenség volt, vezetés közben és előtt nemkéne iszogatni.
2009. júl. 14. 15:04
 18/18 anonim válasza:
Sajnálatos eset... de akinek nincs annyi esze, hogy egy ilyen bivalyerős motorral rendelkező autót ne adjon oda a fiának, aki mellesleg buliba megy vele, annak úgy is kell. Hajnalban, öv nélkül, 160-al vezetni, úgy, hogy 4-en vagytok és ráadásul 20 év felett... hát nem tudom mit mondjak erre.
2009. júl. 20. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!