Engem nagyon megrázott ez a hír, habár nem újdonság, egyre több az ilyesmi. Nektek mi a véleményetek? Az ami a hozzászólóknak?
Nekem is van ilyen ismerősöm, igaz még nincs jogsija, de olyan felelőtlen, hogy az életbe nem adnék neki jogsit. Most csak annyit tudok mondani, hogy vessen magára, teljesen felelőtlen volt. Ráadásul még az övet se voltak képesek bekötni...
Most lehet lepontozni a hozzá állásomért.
Persze, a szülők is hibásak, amiért a hülyegyerek fiacskájuknak a segge alá raknak egy xmilliós autót, de az a négy ember, aki a kocsiban ült az, aki magára hozta a bajt.
Nem lehet észrevenni, hogy a sofőr nem józan? Annyiszor szálltam már be részeg ember kocsijába, de mindig volt annyi eszem, hogy kirugdostam a volán mögül - igen, a saját kocsijából és inkább vezettem én, minthogy valami bajt okozzunk.
Egy 14 év feletti embernek legyen már annyi esze, hogy nem vezet felelőtlenül, egy 24 évesről nem is beszélve. A szerencséjük az, hogy csak saját maguknak okoztak kárt azzal, hogy száguldoztak, nem pedig egy szembejövőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!