Szerintetek megéri elektromos autót venni?
Ez most nekem nagyon nem tiszta.
citroen Saxo 2004-es 9500eu, oké eddig értem.
De elektromos?!?!Ez valami sufni tuning? SAxo-t biztos nem gyártottak elektromos motorral, még most se gyártanak, a mostani hibridekben is csak azért van elektromos motor a benzines mellet hogy kevesebb legyen rá az adó, másra nem jó.
Miért ne lehetne Saxo elektromos? Tudtommal kb. 1998 és 2004 között gyártottak elektromos Peugeot 106-ost és Citroen Saxo-t. Szóval semmi sufnituning, csak ritka mint a fehér holló mert valószínűleg elég keveset gyártottak.
Ajánlom figyelmedbe a következő videót: [link]
Valamint a kérdés ahol már boncolgattuk a témát:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__349..
1.vagyok
Igazad van,eddig ez kimaradt az életemből de utána olvasgattam:
"Készült a PSA konszern kivitelezésében Electrique Citroen Saxo, Citroen Berlingo, Peugeot 106, Peugeot Partner. A harmadik (Renault) francia gyártó is készített privát tervek alapján Twingót, nagyobb teljesítménnyel igaz drágábba is került mint a Saxo-család."
És itt van egy tulaj véleménye:
Én amúgy nem szívesen vennék ilyen autót, nekem számít a menetteljesítmény is, nem csak városban használom az autóm, hosszabb távon pedig elég problémás lenne az újratöltögetés, meg hát egy ilyen 5éves autón lehetnek drága javítások, az akksik is mennyire lehetnek megbízhatóak ennyi használat után?!
És ha jól sikerült volna ez a koncepció akkor valószínűleg napjainkban is elterjedtebb lenne ez a megoldás, nem hiszem, hogy az alacsony kereslet miatt nem hódított nagyobb teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!