Megéri elektromos kerékpárt venni?
Nagy dilemmában vagyok...
Napi szinten kellene 10en km-t megtennem a lakás és a munkahely között, de nemrég műtöttek,tehát biciklivel kicsit necces. Robogót vagy elektromos biciklit vegyek? Mindkettő mellett vannak érvek...Akinek van elektromos kerékpárja milyen véleménnyel van róla? Megéri?
Bár egyre kevésbé olcsóbb a benzin és ez csak rosszabb lesz, szerintem inkább robogó. Kevesebb macera, nagyobb teljesítmény, hosszabb utakra is jó (míg a bringa nem tudom, mennyit megy egy feltöltéssel).
De ha meggyógyultál, inkább a tekerést javaslom!
tehát eddig 3:0 a robogó javára...
azért még várom a válaszokat:)
jah és a suhanó halálhoz csak annyit,hogy bár igazad van teljesen, viszont azoknak az illetőknek akik a kocsiban 150dB-lel döngetnek mindegy,hogy "suhanó halál" vagy robogó...úgyse hallja meg:S az elég gáz, ha már csak a hangra figyel...
Vegyél elektromos robogót! Megy 50 Km-t egy töltéssel, a vége úgy 40 Km/h körül van, és még mindig nem kell rá jogsi! Kocsmázni is ideális! :-)
A tekerős bringa is csendes!
Ha csak az a baj: kártyalapot csipesszel a vázra, hogy a vége beérjen a küllők közé, (mint gyerek koromban) és máris van hangja!
Igen, megéri. Mi több mint 3 éve vásároltunk egyet,
126 000 forintért. Napi szinten használatban van nem keveset. Egy töltéssel 50 km-t tudsz megtenni, és kb. 25-30 Km/h a sebessége. Én az előttem válaszolóknak csak annyit mondanék, hogy tudni kell közlekedni, ismerni kell a szabályokat. Még akkor is, ha egy teljesen egyszerű kerékpárra ülsz fel. Ismerned kell a közlekedés szabályait. Én a kislányomat is ezzel hordtam az óvodába, most pedig már az iskolába. Feltettük rá a gyerekülést, minden rendben volt. Nem muszáj azzal száguldozni. Az biztos, hogy az én életemet megkönnyítette. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Ja, és nem fogyaszt sokat, észre sem vesszük a számlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!