Nem mutatja rendesen az üzemanyag szintet/hátralévő km-ert a kocsim (skoda octavia) Mit csináljak? Mi a baj?
Figyelt kérdés
Múltkor eléggé kifogyasztottam majd mindössze 2000ft ért tankoltam bele de máskor ezzel nem volt gond szépen felment a mutató és kiírta azt a több mint 200km-ert amire ennyi elég most meg sír a naftárért és 30-akat meg 40-et mutat..Pedig alig 30km-ert mentem vele, biztos vagyok benne hogy több is van ott még.2013. aug. 24. 21:41
1/2 anonim válasza:
Nem tudom a Skodán hogy működik, de az én autómos sem mutatta a hátralévő kilométereket, de egy műszerfal kalibrálás után helyrejött! Nekem ez úgy működik, hogy a léptetőgombot kell nyomva tartani miközben gyújtásra kapcsolom. Ilyenkor minden műszer elkezd mozogni, mintha mennék az autóval. Végigcsinál egy ciklust, akkor le lehet venni a gyújtást és kész.
2/2 anonim válasza:
2000ft 5 liter benzin mentél 30at és még ír 40et, tehát az 5 liter benzinnel 70 km-t tudsz menni, azaz kb 7 liter/100as fogyasztás jön ki, miis a baj? máskor se hiszem hogy 5 liter elég lett volna 200kmre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!