Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkoló autó megnyomásánál...

Parkoló autó megnyomásánál milyen büntetésre számíthatok?

Figyelt kérdés

Kezdő jogosítványom van, 2 napja egy parkoló autót véletlenül megnyomtam egy szűk utcában való megfordulás közben. Ennek a kocsinak nem lett baja, a vonóhorog nyomta meg. Megálltam, hogy vmi biztosító akármit ott hagyjak, de dudáltak mögöttem, hogy menjek már így idegességemben elhajtottam. Azóta gyötör ez és ráadásul iskola és áruház között volt, tehát biztos látta a kamera. Sajnos a kárt nem tudtam felmérni, mert egyszerűen nem volt időm, mert ott ideg bajoskodtak. Arra gondoltam, hogy bejelentem a rendőrségen az esetet, hogy ha jelenti vki akk. a biztosítóval intézzük el, de nagyon félek a büntetéstől, mert sajnos ilyesmire nincsen pénzem.

Hagyjuk a szenteskedő szöveget, nagyon nagyon bánt az eset! Azt szeretném, hogy a biztosítóval el legyen intézve, de mivel cserbenhagyás, ezért biztos büntetést kell fizetnem. :(

2013. aug. 24. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát ha a tulaj jófej akkor el lehet intézni.De ha a rendőrség is bekerül akkor szívás.
2013. aug. 25. 19:48
 12/20 A kérdező kommentje:

Az a baj csak akk. tudom meg, ha feljelent, hogy ki az. :(

Azt nem hagyhatom, hogy elvegyék a jogsim fel lebbezek vagy nem tudom, de azt egyszerűen nem lehet. A családban nekem van am. is csak jogsim. Bánt ez az egész, miért fordultam meg olyan kis helyen :(

2013. aug. 25. 20:05
 13/20 anonim ***** válasza:

Késő bánat eb gondolat - erre szokás mondani.

Ha egy iskola vagy bárminek a kamerája felvette, menj oda és kérd meg őket, hogy nézzék neked vissza a parkoló autó rendszámát. Az alapján meg tudod keresni a tulajdonost és kártalaníthatod.

A yard lesz*rja, hogy te milyen messze laksz a világtól, azt is, hogy ezért öngyilkos leszel. Amúgy nem örökre vennék el, csak pár hónapra vagy évre.

2013. aug. 25. 20:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Jah csak addig akk. nem járok iskolába...
2013. aug. 25. 21:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez magánügy. Gondolom 18 éves korod előtt is jártál valahogy iskolába autó nélkül.
2013. aug. 25. 21:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, a középiskola alatt 4 évig szoptam biciklin télen-nyáron. Ezt nem vagyok hajlandó még 1-2 évig csinálni, főleg, hogy már csak 2 évig leszek sulis. De nyilván ezt se egy itteni válaszoló, se egy paneles rendőr nem képes megérteni, hisz a belvárosban gyalog is el jut mindenhova az ember...
2013. aug. 25. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok se belvárosi, se panellakó, rendőr meg pláne nem. 35 km-re jártam középiskolába és egyetemre is - VONATTAL.

De nehogy már te legyél felháborodva, amikor bunkó módon összetöröd valakinek a tulajdonát, KÁRT OKOZOL NEKI aztán annyi gerinced nincs, hogy megállj és tegyél egy betétlapot a szélvédőjére.... Nagyon gyerek vagy te még ahhoz, hogy biztonságosan közlekedj úgy érzem.

2013. aug. 25. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:
:O
2021. aug. 14. 23:18
 19/20 anonim ***** válasza:
Végülis mi lett az esetből?
2021. aug. 14. 23:23
 20/20 anonim ***** válasza:
61%

Ha meghúzol egy autót, márcsak azért is hagyj cédulát, hogy a karma hátha nem csap majd vissza. Neked sem esne jól.

De az, amit itt ezek a barmok összehordanak..Persze, beadják a méhbe az autód, elveszik a szüleid házát, bevonják örökre a jogsidat és életfogytiglant kapsz meg kiverik a fél vesédet.

Valamiért a magyarok nagyon szeretik egymást feljelentgetni, megfélemlíteni, beköpni, biztos ez a maradéka az ávh áldásos munkájának.

Miért nem lehet egyszerűen csak becsületes lenni? Én is hagytam cetlit, de mellette reszketett a gatyám, hogy ha a panelből sasolt valaki, kitudja már köröznek a rendőrök...Cserbenhagyásnak az minősül, ha személyi sérülés történt és nem elmulasztottál segítséget nyújtani, elhajtottál anélkül, hogy meggyőződj arról, hogy nincs személyi sérülés.

Kérdező, ilyenkor leszarod a hátad mögött lévőt (tudom, hogy ez elég nehéz, mivel én is vezetek), bekapcsolod a vészjelzőt és cetlit hagysz. Utána megköszönöd a türelmüket a f_szfejeknek, akik valószínűleg egy dohánybolt miatt amúgy ugyan így megállnak, ráadásul 5-10 percre.

Utálatos, undorító besúgó patkányok!

2022. nov. 4. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!