Mennyi az esélye annak, hogy egy régi,21 éves Opel Corsa-t eladjak?
Nézegetem neten az árakat, 150, nagyon max 200 ezer ft-ért lehetne eladni.
Az a gond, hogy az enyémnek a külseje elég viseltes. Bár rozsda sehol sincs rajta (de még egy rozsdapötty sem), a festése nem éppen szép, és a tetején pattogzik a lakk, elég rendesen. Szóval nem egy szépségdíjas darab.
Ezt leszámítva teljesen karban van tartva, semmi gondja, mechanikailag nagyon egyben van még most, ennyi idősen is. Ráadásul km sincs sok benne (legalábbis a korához képest), éppen átlépte a 200 ezret (2. tulaja vagyok, és biztos, hogy ennyi van benn).
Ezek tudatában szerintetek lenne rá vevő? Vagy inkább meg se próbáljam, és tartsam meg 2. autónak?
1992-es Opel Corsa A 1.2 benzin, 5 ajtós, a felszereltség Swing vagy City (a fene tudja, melyik a legalapabb, az enyém az).
Igazság szerint számomra 100 ezernél többet ér (első kocsim, nagyon hozzám nőtt), de más számára nem hinném. :/
Igazság szerint én is egy nagyobb kombit szeretnék venni, mert hosszabb távú utakra, pláne, ha 3-an 4-en megyünk, kényelmetlen a kis autó (a pakolhatóságról nem is beszélve).
Jelenleg már félreraktam 800 ezer ft-ot, szóval egy 6-700 ezer ft környéki kombit szeretnék venni.
Abban is igazatok van, hogy 2. autónak megtartásra is reális lenne, mert ha egyedül kell befutnom a városba (mindössze 7km innen), akkor ezzel kényelmesebb. És télen is lehetne óvni a másikat pl a sós latyaktól.
Hmm.... elgondolkodtató dolgok ezek. Esetleg tudtok valami megbízható kombit 6-700 ezer ft környékén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!